Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 31/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μέχρι τώρα αντιμετώπιζες δυσκολίες και καθυστερήσεις στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου, γεγονός που σε εκνεύριζε πολύ. Σήμερα όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και να παίρνουν θετική τροπή. Έτσι, θα μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, θα ήταν προτιμότερο να είσαι ευχάριστος και θετικός από το να αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες και ανόητες υποψίες για τον σύντροφό σου. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σήμερα θα διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου. Φρόντισε όμως να μην δίνεις παντού ευκαιρίες χωρίς κανένα κριτήριο. Δες ποιος πραγματικά αξίζει και τότε μόνο δώσε τη δυνατότητα να μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα αναμένεται άκρως δραστήρια και δημιουργική σε ό, τι αφορά την εργασία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου. Στα οικονομικά σου αντιθέτως, καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός για να μπορέσεις κάποια στιγμή να ορθοποδήσεις.

Ταύρος
Προτίμησε σήμερα να οπλιστείς με αισιοδοξία και θετική σκέψη, ώστε σε συνδυασμό με την νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο σου που σε ευνοεί, να διεκπεραιώσεις επιτυχώς τις υποχρεώσεις σου και να απαλλαγείς από ό, τι αρνητικό σε κρατούσε πίσω. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να γίνεσαι ισχυρογνώμων και απόλυτος, αφού ακούγοντας κι άλλες γνώμες ίσως βρεις λύσεις που ούτε καν φανταζόσουν.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή ορισμένες καταστάσεις σε δυσαρεστούν. Βρες σήμερα την ευκαιρία, που η τύχη είναι με το μέρος σου, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να φέρεις έτσι τα πράγματα ώστε να έχεις την ιδανική σχέση. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, καταπολέμησε την ανία σου και βγες έξω έστω και με το ζόρι, αφού η μέρα ευνοεί γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κυμαίνονται σε επιθυμητά επίπεδα, οπότε καλά θα κάνεις να μην επιχειρήσεις ανατροπές ή νέα ξεκινήματα, γιατί τα άστρα δεν φαίνεται να σε επηρεάζουν θετικά και μπορεί να χάσεις τις ισορροπίες που με κόπο πέτυχες. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, επιτέλους σημειώνεις πρόοδο, καταφέρνοντας να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και πλέον δε ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Οργανώσου και οπλίσου με υπομονή, προκειμένου να τακτοποιήσεις μια-μια τις υποχρεώσεις σου και να ανακουφιστείς. Με την νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο ειδικότερα, αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και με μεθοδικότητα, πολύ σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε σήμερα να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και να σταμάτα να τον επιβαρύνεις με παράπονα και γκρίνιες, που προκαλούν φθορά και μιζέρια στη σχέση σας. Άσε τα προβλήματα στην άκρη και βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα που κρύβεις μέσα σου και θα περάσετε μια χαλαρή και ευχάριστη ημέρα. Αν είσαι μόνος, δέξου προτάσεις φίλων για εξόδους, για να ανέβει η διάθεσή σου και να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα έχεις την εύνοια της τύχης να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που θες, στον χώρο της δουλειάς σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, φρόντισε να μην είσαι τόσο επιρρεπής σε σπατάλες, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε μεγάλο αδιέξοδο.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα θα είναι το αποκορύφωμα στην πίεση που έχεις δέχεσαι το τελευταίο διάστημα και πλέον έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια αντοχής σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς τίποτα. Πάρε κάποια απόσταση από τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου και συζήτησε με κοντινά σου άτομα που ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και έτσι θα τα βάλεις όλα σε τάξη.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου, γιατί τελευταία η κατάσταση ήταν αρκετά περίπλοκη. Αυτό θα βοηθήσει εσένα και τον σύντροφό σου να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, απόψε ευνοούνται γνωριμίες, οπότε εκμεταλλεύσου για να ανανεωθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα κυλούν ομαλά και ειδικότερα με την νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου, δείχνοντας έτσι την αξία σου σε συνεργάτες και προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου επικρατεί μια ανησυχητική στασιμότητα, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα καταφέρεις σύντομα να ανακάμψεις.

Λέων
Σήμερα με την νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο θα δεις από άλλη οπτική και σαφώς πιο καθαρά τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων και των προθέσεων των γύρω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις εκ νέου τη ζωή σου και να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις απόψεις και τις ενέργειές σου.

Αισθηματικές
Η ευρύτερη πίεση που δέχεσαι στη ζωή σου έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και γκρίνια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφός σου. Άλλαξε στάση και βγάλε την πιο ευχάριστη πλευρά σου, ώστε να επανορθώσεις. Αν η μοναξιά σε έχει κατακλύσει, ετοιμάσου να απαλλαγείς από αυτήν σήμερα κιόλας, καθώς νέες γνωριμίες θα έρθουν να δώσουν ζωή στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, απανωτές ανατρεπτικές εξελίξεις θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος, για να αποσυντονιστείς όσο το δυνατό λιγότερο. Ανάλογο θα είναι το κλίμα και στα οικονομικά σου, με απρόοπτα έξοδα να προκύπτουν. Οργανώσου και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να ανταπεξέλθεις.

Παρθένος
Σήμερα με την νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο, οι συνθήκες είναι ιδανικές να βρεις χρόνο και να συζητήσεις με τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις μεθόδους και τις πράξεις σου, ώστε στο μέλλον να διορθώσεις λάθη και να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου, που σας ευχαριστούν και του δύο, γεγονός που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, κάποιος από τον χώρο της δουλειάς σου θα σε προσεγγίσει με άλλες προθέσεις. Φέρσου έξυπνα για να έχει αυτή η γνωριμία την κατάληξη που θέλεις.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στην εργασία σου σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολες, αλλά με υπομονή και ψυχραιμία θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου επιτέλους παίρνεις βαθιές ανάσες, αφού καταφέρνεις να βρεις πηγές νέων εσόδων.

Ζυγός
Επιτέλους οι κόποι και οι μεγάλες σου προσπάθειες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμείβεσαι αναλόγως. Αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε ικανοποιεί ηθικά. Πλέον όλα σου τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου έχουν γίνει πραγματικότητα. Μην επαναπαύεσαι όμως και συνέχισε να αξιοποιείς κάθε προοπτική περεταίρω εξέλιξης που σου παρουσιάζεται.

Αισθηματικές
Σήμερα θα κληθείς να διαχειριστείς αρκετές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Με την νέα θέση του Ερμή στον Ταύρονα σε επηρεάζει αρνητικά, καλό θα ήταν να είσαι πιο διαλλακτικός, ώστε με ώριμη και ήρεμη συζήτηση να διώξεις όλα τα μαύρα σύννεφα. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να απελπίζεσαι και όλα θα γίνουν από μόνα τους και στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σημειώσεις πρόοδο, μέσα από την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου και την σκληρή σου δουλειά. Και τα οικονομικά σου όμως βελτιώνονται, μέσα από προτάσεις που αν χειριστείς σωστά θα αποβούν εξαιρετικά ωφέλιμες.

Σκορπιός
Το τελευταίο διάστημα επικρατούσε σύγχυση μέσα σου, όμως σήμερα αυτό αλλάζει εντελώς και θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση που δεχόσουν. Επομένως, όλα στη ζωή σου είναι τακτοποιημένα και ήρεμα, άρα κάνε μια παύση και απόλαυσέ το.

Αισθηματικές
Έχεις την κακή συνήθεια να κρατάς μέσα σου προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου και σαν συνέπεια να μη βρίσκεις διέξοδο σε αυτά. Διόρθωσέ το αυτό γιατί όχι μόνο δε βγάζει πουθενά, αντιθέτως κάνει κακό στην ψυχολογία σου και στη σχέση σου. Συζήτησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου για καθετί που σε στενοχωρεί, ώστε να δεις τι ακριβώς συμβαίνει και να ανακουφιστείς. Αν είσαι ελεύθερος, ανάκτησε τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και με θετική σκέψη θα καταφέρεις να βρεις σύντομα αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε λοιπόν τώρα που μπορείς να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σημαντικά, ενώ αν καταφέρεις να βρεις τρόπους να εξασφαλίσεις επιπλέον εισόδημα, θα αποκτήσεις μεγάλη άνεση.

Τοξότης
Με τον Ερμή σήμερα να επισκέπτεται τον Ταύρο, ορισμένες απρόοπτες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Μην πανικοβάλλεσαι και προσπάθησε με ηρεμία να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, και θα δεις πως σύντομα θα συντονιστείς με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές
Μην παραλείπεις ποτέ να συζητάς ό, τι κι αν σε απασχολεί, με τον σύντροφό σου, γιατί ακόμα και κάποιες λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν από την άλλη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, η σημερινή σου γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα και θα προκαλέσει πολλά φλερτ, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου βαίνουν καλώς και ό, τι βάζεις στόχο υλοποιείται επιτυχώς και με σχετική ευκολία. Συνέχισε να είσαι καλά οργανωμένος και να διατηρείς την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, ώστε να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά. Στα οικονομικά σου θα περάσεις μια αρκετά δύσκολη φάση, έχοντας να διεκπεραιώσεις δύσκολες οικονομικές ή νομικές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Έχεις αφήσει στην άκρη πολλές άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ξανά και ξανά μπροστά σου και να σε αγχώνουν. Βρες λοιπόν σήμερα τη δύναμη και αποφάσισε να βάλεις τα πράγματα σε σειρά, ώστε να ξεκουραστείς. Μην ξεχνάς ότι με την θετική επίδραση του Ερμή που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου θα νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ώστε να πετύχεις ό, τι επιδιώξεις. Μην ενθουσιάζεσαι μόνο και κάνεις βιαστικές και λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν. Μην μένεις άπραγος λοιπόν και τόλμησε να διεκδικήσεις όσα θες, ώστε να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και να είσαι ευτυχισμένος. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ένα νέο άτομο που θα μπει στη ζωή σου θα σε συναρπάσει και θα μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες μαζί του.

Επαγγελματικές
Σήμερα οι συνθήκες στο χώρο της δουλειάς σου βελτιώνονται και σε βοηθούν να τακτοποιήσεις επιτέλους υποχρεώσεις, που καιρό τώρα δυσκολευόσουν. Θετικό επίσης είναι το κλίμα και στα οικονομικά σου, όπου έχεις αποκτήσει την απαραίτητη άνεση ώστε να διευθετήσεις χρέη που σε βάραιναν.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, με ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί από απερισκεψία μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και να τα χάσεις όλα. Φρόντισε λοιπόν να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να έχεις πάντα ως γνώμονα τη λογική, ώστε να απολαμβάνεις για πολύ καιρό ακόμα την γενικότερη ευημερία που επικρατεί στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν σήμερα να βρεις το χρόνο να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να ξεκαθαρίσεις περίπλοκες καταστάσεις. Θα βρεις τις λύσεις που θες, φτάνει να είσαι ήρεμος και συζητήσιμος. Αν από την άλλη η μοναξιά σου σε έχει κυριεύσει, ετοιμάσου σύντομα να απαλλαγείς από αυτήν και τη θέση της να πάρει ο ενθουσιασμός από μια νέα γνωριμία, που έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις προσπαθήσει πολύ και πλέον απολαμβάνεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Στα οικονομικά σου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, οπότε πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου. Φτιάξε ένα πλάνο για να νιώθεις σίγουρος και να μη βγαίνεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά πιεστική και το πρόγραμμά σου πολύ φορτωμένο. Ωστόσο, οι αστρολογικές όψεις φαίνεται να σε ευνοούν τόσο, ώστε να διεκπεραιώσεις άμεσα όλες σου τις υποχρεώσεις και κατόπιν να αποφορτιστείς από την όλη πίεση. Στο εξής φρόντισε να είσαι οργανωμένος, ώστε να μην ξαναζοριστείς και να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά παρέα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην ξεκινήσεις συζητήσεις για τα προβλήματά σου που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν ένα κλίμα μιζέριας. Ξέχνα τα όλα και πέρνα καλά, το έχεις ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να απελπίζεσαι, αφού σύντομα όλα όσα ονειρεύεσαι θα γίνουν πραγματικότητα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που αντιμετώπιζες και σε κρατούσαν στάσιμο. Κάνεις λοιπόν ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτος δυναμισμό και αισιοδοξία. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι πιεσμένα, οπότε ενεργοποιήσου και τακτοποίησε ένα-ένα τα χρέη σου, ώστε να ανακουφιστείς.

Read More

And More