Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: Εμπνευσμένες ατάκες διάσημων γυναικών!

Από την Μάργκαρετ Θάτσερ στην Κιμ Καρντάσιαν και από την Έλενορ Ρούσβελτ στην Νίκι Μινάζ. Διάσημες γυναίκες, διάσημες ατάκες που αποτελούν έμπνευση για όλες τις γυναίκες… μιας και σήμερα γιορτάζουμε! Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και οι επώνυμες κυρίες υπογραμμίζουν τη φύση, την ομορφιά και τη δύναμή μας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

1. “Αν θέλεις να ειπωθεί κάτι, ζήτα τη βοήθεια ενός άντρα. Αν θέλεις να γίνει κάτι, ζήτα τη βοήθεια μιας γυναίκας.”
Margaret Thatcher

2. “Η γυναίκα είναι σαν ένα φακελάκι τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να μπει μέσα σε καυτό νερό.”
Eleanor Roosevelt

3. “Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποια γυναίκα που δεν είναι δυνατή, αλλά μερικές φορές δεν το αφήνουν να βγει προς τα έξω. Μετά συμβαίνει κάτι τραγικό και ξαφνικά όλη αυτή η δύναμη απελευθερώνεται. Το μήνυμά μου είναι: άσε τη δύναμή σου να βγει προς τα έξω, πριν την τραγωδία.”
Diane von Furstenberg

4. “Η ομορφιά είναι το πώς νιώθεις μέσα σου, το οποίο αντανακλάται ακόμα και μέσα από τα μάτια σου. Δεν είναι κάτι υλικό.”
Sophia Loren

5. “Είσαι καταραμένη αν είσαι πολύ αδύνατη και είσαι καταραμένη αν έχεις πολλά παραπάνω κιλά… Είναι αδύνατο να τους ικανοποιήσεις όλους και για αυτό προτείνω να σταματήσεις να προσπαθείς”.
Jennifer Aniston

6. “Το πως αισθάνομαι για τον εαυτό μου είναι πιο σημαντικό από το πώς δείχνω. Να αισθάνεσαι όμορφη, να είσαι άνετη με τον εαυτό σου. Αυτό είναι που σε κάνει πραγματικά όμορφη”.
Bobbi Brown

7. “Αποδέξου τις καμπύλες σου και αυτό που είσαι. Είμαι περήφανη για τις κοπέλες που έρχονται και μου λένε ότι έχουν καμπύλες και ότι είναι περήφανες για αυτό πλέον”.
Kim Kardashian

8. “Η ζωή γουστάρει να τη βουτάνε από το πέτο και να της λένε: είμαι μαζί σου μικρή μου, φύγαμε.”
Maya Angelou

9. “Η γυναίκα έχει την τελευταία λέξη σε κάθε τσακωμό.”
Nicki Minaj

10. “Η ομορφιά είναι ένα είδος ακτινοβολίας. Οι άνθρωποι με πραγματική εσωτερική ομορφιά έχουν λίγο πιο σπινθηροβόλα, ενώ το δέρμα τους είναι πιο αστραφτερό.”
Cameron Diaz

11. “Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη προσπάθησε να ξεχάσεις την ιστορία που λέει ότι είσαι πολύ χοντρή ή πολύ χλωμή, πολύ σκουρόχρωμη ή πολύ ηλικιωμένη, ότι τα μάτια σου είναι πολύ μικρά ή η μύτη σου πολύ μεγάλη. Απλά κοιτάξου στον καθρέφτη και κοίτα τα πρόσωπό σου. Όταν ξεχάσεις την κριτική, αυτό που θα δεις θα είναι απλά ο εαυτός σου και αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το να μετασχηματίσεις την εμπειρία σου στον κόσμο.”
Oprah Winfrey

12. “Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα δεν θέλω καμία χώρα. Ως γυναίκα η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος.”
Virginia Wolf

13. “Οι γυναίκες πάντα ήταν οι δυνατές της υπόθεσης. Οι άντρες πάντα αναζητούν από τις γυναίκες ένα μικρό μαξιλαράκι για να ακουμπήσουν τα κεφάλια τους. Πάντα ψάχνουν μια μητέρα που θα τους κρατήσει σαν μωρά παιδιά.”
Coco Chanel

14. “Η ομορφιά είναι μόνο επιφανειακή. Θεωρώ ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι η κατάκτηση της ισορροπίας του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.”
Jennifer Lopez

15. “Δεν χρειάζομαι κρεβατοκάμαρα για να αποδείξω τη θηλυκότητά μου. Μπορώ να έχω πολύ σεξ απήλ απλά μαζεύοντας μήλα από ένα δέντρο ή με το να στέκομαι στη βροχή.”
Αudrey Hepburn

16. “Ομορφιά είναι να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Είναι να γνωρίζεις και να αποδέχεσαι αυτό που είσαι.”
Ellen Degeneres

17. “Είσαι ανθρώπινο ον. Ζεις μόνο μία φορά και η ζωή είναι υπέροχη, οπότε φάε το αναθεματισμένο το cupcake.”
Emma Stone

18. “Η αυτοπεποίθηση και η ευτυχία είναι τα ομορφότερα πράγματα που μπορείς να φορέσεις.”
Taylor Swift

19. “Θεωρώ πως ό,τι μέγεθος ή σχήμα σώματος και να έχεις είναι σημαντικό να το αποδεχθείς και να το αναδείξεις. Το γυναικείο σώμα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εύχομαι οι γυναίκες να ήταν περήφανες για το σώμα τους και να μην κορόιδευαν άλλες γυναίκες, που είναι περήφανες για το δικό τους.”
Christina Aguilera

20. “Λέω συνεχώς στον εαυτό μου ότι είμαι ένα ανθρώπινο ον, ένας ατελής άνθρωπος ο οποίος δεν φτιάχτηκε για να μοιάζει με κούκλα και ότι αυτό που είμαι σαν άτομο είναι πιο σημαντικό από το αν αυτή τη στιγμή έχω ωραίο σώμα.”
Emma Watson

21. “Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι είτε θα με αγαπήσω είτε θα με μισήσω. Και επέλεξα να με αγαπήσω. Τότε όλα μεταλλάχτηκαν για εμένα. Πράγματα που δεν θεωρούσα ελκυστικά έγιναν σέξι. Η αυτοπεποίθηση σε κάνει ελκυστική.”
Queen Latifah

22. “Ένα κορίτσι δεν χρειάζεται κανέναν που δεν την χρειάζεται.”
Marilyn Monroe

23. “Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντικατοπτρίζεται στην ψυχή της. Είναι η φροντίδα που δίνει με αγάπη, το πάθος το οποίο έχει.”
Audrey Hepburn

24. “Είμαι σκληρή, είμαι φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι και πώς το θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, δεν με ενδιαφέρει.”
Madonna

25. “Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο. Τα κακά κορίτσια πάνε παντού.”
Mae West

26. “Δεν χρειάζεται να είσαι όμορφη. Δεν χρωστάς την ομορφιά σου σε κανέναν. Ούτε στο φίλο/άντρα/σύντροφό σου, ούτε στους συνεργάτες σου και κυρίως ούτε στους άσχετους άντρες που συναντάς στο δρόμο. Δεν τη χρωστάς στη μητέρα σου, δεν τη χρωστάς στα παιδιά σου, δεν τη χρωστάς στην κοινωνία γενικότερα. Η ομορφιά δεν είναι ένα ενοίκιο που πληρώνεις για να κατοχυρώνεις μια θέση ανάμεσα στις γυναίκες.”
Erin McKean

27. “Το θέμα δεν είναι η παραπλάνηση των αντρών, αλλά η αγκαλιά της γυναικείας φύσης.”
Dita Von Teese

28. “Μια ισχυρή γυναίκα καταλαβαίνει πως η λογική, η αποφασιστικότητα και η δύναμη είναι γυναικεία χαρίσματα, ακριβώς όπως η διαίσθηση και ο συναισθηματισμός. Εκτιμάει και αξιοποιεί όλες τις αρετές της.”
Nancy Rathburn

29. “Δεν έχω ακούσει ακόμα έναν άντρα να ζητάει συμβουλές για το πώς θα συνδυάσει γάμο και καριέρα.”
Gloria Steinen

30. “Όταν ένας άντρας λέει τη γνώμη του, είναι άντρας. Όταν τη λέει μια γυναίκα, είναι σκύλα.”
Bette Davis

31. “Η ερώτηση δεν είναι ποιος θα με αφήσει. Η ερώτηση είναι ποιος θα με σταματήσει.”
Ayn Rand

32. “Ποιος κάνει κουμάντο τον κόσμο; Τα κορίτσια.”
Beyonce

33. “Μια γυναίκα πρέπει να είναι δύο πράγματα: Αυτή και αυτό που θέλει.”
Coco Chanel

34. “Πάντα ήθελα να γίνω μια Femme Fatale. Ακόμα κι όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ποτέ δεν ήθελα να γίνω ένα κορίτσι. Ήθελα να γίνω γυναίκα.”
Diane von Furstenberg

35. “Βασικά, είμαι φεμινίστρια. Πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε αποφασίσουν να κάνουν.”
Grace Kelly

Read More

And More