Σχέση με μικρότερο άντρα! Πού οφείλεται η έλξη;

Οι άντρες γοητεύονται από μεγαλύτερες γυναίκες και οι μεγαλύτερες γυναίκες γοητεύονται από τους μικρότερους άντρες. Και βλέπουμε πια, αρκετές σχέσεις με διαφορά ηλικίας, που κυλάνε όμορφα. Τι είναι αυτό που πυροδοτεί την έλξη; Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα, γράφει για τα ζευγάρια που οι κυρίες “προηγούνται ηλικιακά”. Ο λόγος σε εκείνη…

“Ο έρως χρόνια δεν κοιτά” λέει το γνωστό ρητό. Έχουμε συνηθίσει και στην ιδέα αλλά και να βλέπουμε ζευγάρια με διαφορά ηλικίας, με τον άνδρα όμως να είναι ο μεγαλύτερος. Τελευταία όμως ακούμε και βλέπουμε το αντίθετο, όπου η γυναίκα είναι η πιο ώριμη στη σχέση. Αν κρίνουμε και από το τελευταίο παράδειγμα του Γάλλου πρωθυπουργού Μακρόν, ίσως είναι άξιο λόγου να εξετάσουμε και τους λόγους όπου μπορούν οι πιο ώριμες γυναίκες να γοητευτούν από έναν μικρότερο άνδρα.

Τι ελκύει μία μεγαλύτερη γυναίκα σε έναν νεότερο άνδρα;
Το φλερτ μαζί του αποτελεί σίγουρα πρόκληση, που εξάπτει τη φαντασία. Η σεξουαλική έλξη διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο σε μία τέτοια επιλογή. Σίγουρα ένα νέο και σφριγηλό κορμί είναι αδιαμφισβήτητα πόλος έλξης. Ταυτόχρονα, η ζωντάνια και η ανεμελιά που εκπέμπει ο νέος άνδρας, θα γοητεύσουν την γυναίκα και θα την κάνουν να αισθανθεί νεώτερη. Το φλερτ θα την κάνει να ανατρέξει σε περασμένα χρόνια, απαλλαγμένα από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπου κυριαρχούσε ο ερωτισμός. Το σίγουρο είναι ότι μία γυναίκα θα νιώσει εξαιρετικά γοητευτική και επιθυμητή από την πολιορκία ενός νέου άνδρα. Ακόμη και αν δεν ενδώσει σε αυτή, θα αισθανθεί πολύ όμορφα από το παιχνίδι του φλερτ που θα την ταξιδέψει και θα την ανανεώσει…

Είναι βέβαιο ότι το φλερτ τονώνει τους πρωταγωνιστές του, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα ταμπού είναι εκείνα που πολλές φορές μας παγιδεύουν και δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε την ξεγνοιασιά του έρωτα και της σεξουαλικής απόλαυσης.

Τι ελκύει έναν άνδρα σε μία μεγαλύτερη γυναίκα;
Πόσες φορές έχουμε ακούσει για τις ανδρικές φαντασιώσεις με μία μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα; Τι είναι αυτό που ελκύει έναν άνδρα σε μία πιο ώριμη γυναίκα; Τι ζητάει από αυτήν;

Μα, η απάντηση νομίζω μπορεί να δοθεί εύκολα, καθώς η μεγαλύτερη γυναίκα θεωρείται πιο έμπειρη σεξουαλικά. Είναι εκείνη που “ξέρει”, εκείνη που θα ικανοποιήσει τον ανδρικό πόθο, εκείνη που θα του χαρίσει υπέρμετρη ηδονή και ερωτική ικανοποίηση και θα ικανοποιήσει τη νούμερο ένα φαντασίωσή του.

Πράγματι, οι ώριμες γυναίκες έχουν γοητεία αλλά και ένα μοναδικό στιλ, που τραβάει τα βλέμματα. Πως; Από πού πηγάζει; Μα από την πεποίθηση πως μία γυναίκα, όσο μεγαλώνει, γνωρίζει όλο και καλύτερα το σώμα της. Ξέρει τι θέλει από τη σεξουαλική της ζωή, ξέρει πώς να το ζητήσει για το πάρει και το διεκδικεί, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και την ικανότητα να ικανοποιήσει το σύντροφό της. Η αυτοπεποίθησή της, δεν κρύβεται. Έχει αποδεχθεί τον εαυτό της, απαλλαγμένη από τα “κόμπλεξ” που συνοδεύουν συνήθως τις νεώτερες ηλικίες, ζει τη σεξουαλική της ζωή στο έπακρο.

Όλα αυτά τα στοιχεία την καθιστούν πόλο έλξης για έναν νεώτερο άνδρα, ο οποίος λαμβάνει τη πρόκληση να γοητεύσει μία ώριμη γυναίκα. Η ερωτική διάθεση των διακοπών, οπλίζει τον νέο άνδρα με υπομονή και επιμονή μέχρι να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Τα τελευταία χρόνια έτσι και αλλιώς, το φλερτ ενός μικρότερου άνδρα με μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι κάτι που συναντάται όλο και περισσότερο.

Read More

And More