Σάκης Ρουβάς: Το σούπερ υγιεινό σνακ που ετοίμασε για τα παιδιά του [pic]

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρίσκονται εδώ και ημέρες μέσα στο σπίτι τους μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Η εξαμελής οικογένεια τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση και μένει στο σπίτι του, προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό αλλά να προστατέψει και τις ευπαθείς ομάδες.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μπορεί να μην εμφανίζεται πια στο Estate, καθώς τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά, όμως φροντίζει να ψυχαγωγεί το κοινό του μέσα από το Instagram. Το περασμένο Σάββατο, ο Σάκης Ρουβάς έκανε ένα live στο Instagram τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 16.000 άνθρωποι. Ο ίδιος λατρεύει τη δουλειά του και αυτό φαίνεται!

Αυτή την περίοδο, ο γοητευτικός τραγουδιστής είναι full time μπαμπάς και χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδάκια του. Το μεσημέρι της Τρίτης, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους followers του το λαχταριστό σνακ που ετοίμασε για τα παιδιά του. Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα πιάτο γεμάτο φρούτα.

“Επειδή όπως λένε ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, ολόκληρη φρουτοσαλάτα για πρωινό σήμερα, με mix βιταμινών από εσπεριδοειδή, μουροειδή και τροπικά φρούτα για να είμαστε σίγουροι”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Σάκης Ρουβάς ετοίμασε ένα πιάτο γεμάτο βιταμίνες!

Read More

And More