Λιωμένο τυρί, σπιτική σάλτσα τομάτας και Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. ντοματίνια
- 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
- 1/3 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- Μισό σαλάμι, κομμένο σε μικρές φέτες
- Πολύχρωμες πιπεριές, λεπτοκομμένες
- φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετείς τα ντοματίνια, ραντίζεις με ελαιόλαδο και τα αφήνεις να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά.
- Κόβεις το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάθεις σε μπαλάκια και τα ανοίγεις σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.
- Με ένα πινέλο, αλείφεις τα ζυμαράκια με λάδι και ζεσταίνεις ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψήνεις τα ζυμάρια για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και τα μεταφέρεις σε ένα ταψί.
- Μοιράζεις στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνεις για περίπου εννιά λεπτά.
- Μοιράζεις και τα ντοματίνια, το βασιλικό και το πιπέρι και σερβίρεις όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ