Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει στον καθρέφτη με ακάλυπτη την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει πάρα πολύ!

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Αυτό το διάστημα η όμορφη παρουσιάστρια παραμένει σπίτι φροντίζοντας να είναι υγιής. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους followers της για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της, τι τρώει, πώς γυμνάζεται και αν φοβάται λόγω κορονοϊού.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα -αφού απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι μέσω του Question Sticker- δημοσίευσε στο προφίλ της μια ολόσωμη φωτογραφία που έβγαλε στον καθρέφτη του μπάνιου της, δείχνοντας για πρώτη φορά ακάλυπτη την πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Όταν έχεις φάει πολύ πεπόνι… Ξεκινάω beaute και ίσιωμα μαλλιού, γιατί έχει έξοδο το βράδυ, μέχρι το σαλόνι…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More