Λιώνουν στο στόμα σου και χαρίζουν απόλαυση στον ουρανίσκο σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 φλιτζανιού μαύρη σοκολάτα, σε κομμάτια
 - 1 φλιτζάνι ζάχαρη
 - 1/3 φλιτζανιού βούτυρο
 - 2 κουτ. της σούπας νερό
 - 2 μεγάλα αυγά
 - 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
 - 3/4 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
 - 1 φλιτζάνι λιωμένη καραμέλα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και λαδώνεις ελαφρά ένα ταψάκι.
 - Σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτεις τη ζάχαρη, τη μαύρη σοκολάτα, το βούτυρο και το νερό. Σιγοβράζεις, μέχρι να λιώσουν το βούτυρο και η σοκολάτα.
 - Μεταφέρεις το ζεστό μείγμα σε ένα μπολ και όσο ανακατεύεις προσθέτεις σταδιακά τα αυγά. Συνεχίζεις να ανακατεύεις, προσθέτοντας το εκχύλισμα βανίλιας και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
 - Μόλις δημιουργήσεις το παραπάνω μείγμα, προσθέτεις τα 3/4 του φλιτζανιού με λιωμένη καραμέλα και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιήσεις το μείγμα.
 - Περιχύνεις το μείγμα στο ταψί και από πάνω ρίχνεις την υπόλοιπη καραμέλα.
 - Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 40 – 42 λεπτά.
 - Μόλις ψηθεί, το αφήνεις σε θερμοκρασία δωματίου και το κόβεις σε μικρά κομμάτια.
 - Απολαμβάνεις!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ