MasterChef: Τα μηνύματα των κριτών μετά τον μεγάλο τελικό [pics]

Ακόμα ένας κύκλος MasterChef έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης. Το δημοφιλές reality μαγειρικής ολοκλήρωσε τον τέταρτο κύκλο του και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού ανακοίνωσαν σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό του MasterChef τον νικητή των 50.000 ευρώ, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά, συνεχάρησαν τους δύο φιναλίστ και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το φινάλε.

“Πάει και αυτό… Το “Κυπριακο έπιπλο” @stavros_geo και ο “έρωτας αλήτης” @stavrosvarthalitis μας έκαναν παρέα 5 μήνες. Συγχαρητήρια και στους 2!!! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας κάνατε παρέα από το σπίτι!!! Εις το επανιδειν…! @masterchefgr”, σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

“And the winner is…… all of them !!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό Masterchef #starchanneltv #masterchefgr”, ήταν τα λόγια του Πάνου Κουτσόπουλου στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

To MasterChef 4 έλαβε τέλος!

Read More

And More