Μία vegan αλμυρή παραλλαγή του αγαπημένου σου γλυκού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Σπρέι μαγειρικής
 - 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - 1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
 - 1 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
 - 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 2 φλιτζάνια baby σπανάκι
 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 4 ολόκληρα αβγά
 - 4 ασπράδια αβγού
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 175°C.
 - Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffins με 12 θήκες, ψεκάζεις με μαγειρικό σπρέι.
 - Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το λάδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
 - Προσθέτεις το σπανάκι και σοτάρεις για ακόμα 2 λεπτά.
 - Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, προσθέτεις το λιωμένο σκόρδο.
 - Ρίχνεις αλάτι και αφαιρείς το τηγάνι από το μάτι.
 - Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας όλα τα αβγά και τα χτυπάς καλά.
 - Ρίχνεις μέσα τα σοταρισμένα λαχανικά.
 - Μοιράζεις το μείγμα στις φόρμες για muffins και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
 - Απολαμβάνεις
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ