Η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM ποζάρει χωρίς μαγιό μέσα στην πισίνα! Φωτογραφία

Μετά το ξέσπασμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και κατέβηκαν εξαιτίας ακατάλληλου περιεχομένου, η Μαρία Μιχαλοπούλου αποφάσισε… να τις ανεβάσει ξανά! Η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM έγραψε τις προάλλες στα social media:

«Μπορεί να παίζει χαλαρωτική μουσική από πίσω αλλά εγώ έχω πολλά νεύρα. Γιατί κάποιοι μου έκαναν αναφορά πως πρέπει να κατεβάσω τις φωτογραφίες που ανέβασα χθες. Οκ. Φαινόταν η ρώγα μου σε μια φωτογραφία, να το δεχθώ, ρε παιδί μου, σεξουαλικό περιεχόμενο εννοείται. Όλες οι άλλες που κυριολεκτικά βγάζουν σχεδόν τον π@το τους στις φωτογραφίες αλλά φοράνε έναν πορ@οκ@οφτη, ένα κορδόνι για βρακί δεν σας ενοχλούσαν και θέλατε να κάνετε αναφορά στις δικές μου φωτογραφίες. Οκ. Εγώ θα τις βάλω με θολούρα και θα τις ξανανεβάσω. Έτσι γιατί μπορώ και μετά ξανακάντε με αναφορά αν θέλετε», είπε η Μαρία.

Το όμορφο μοντέλο, όμως, δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να δημοσιεύσει ξανά την ίδια φωτογραφία, όπου ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην πισίνα, στις καλοκαιρινές της διακοπές! Η μόνη διαφορά ήταν ότι θόλωσε τα επίμαχα σημεία στο στήθος…

“Είμαι ευτυχισμένη. Πείτε το μαζί μου. Έιμαστε ευτυχισμένοι και όλα θα πάνε καλά στο τέλος” σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Read More

And More