Χαμός πριν τον γάμο! Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα γίνει κουμπάρα της Ανθής Βούλγαρη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη παντρεύεται σε λίγες ώρες τον αγαπημένο και εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Κωνσταντινίδη και όπως έχει γίνει γνωστό, ανάμεσα στους κουμπάρους είναι η Κατερίνα Καινούργιου, ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι δύο φίλοι του ζευγαριού. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE  η μια από τις κουμπάρες η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο Πήλιο και να αλλάξει τα στέφανα του ζευγαριού!

Η Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, δε θα καταφέρει, λοιπόν  να παραβρεθεί στην ομορφότερη στιγμή της φίλης της και πρώην συνεργάτιδάς της και να την παντρέψει, λόγω ανωτέρα βίας.

Συγκεκριμένα η ξανθιά παρουσιάστρια του Open – σύμφωνα πάντα  με τις ίδιες πληροφορίες – δεν θα πάει στο Πήλιο γιατί θέλει  να διαφυλάξει τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της στην εκπομπή, από τον κορονοϊό. Παρά το γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι έχει τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τον ιό, η Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να θεώρησε σωστό, να μην παραστεί στο γάμο, ώστε να μην εκτεθεί σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα έχει κόσμο, όπως είναι ένας γάμος, έστω και περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

Εξάλλου η  λαμπερή παρουσιάστρια του ”Ευτυχείτε” αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί με τους συνεργάτες της τα γυρίσματα για το τρέιλερ της εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και όλο αυτό το διάστημα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας. Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε στην Ανθή Βούλγαρη τους λόγους που δεν θα μπορέσει να τη στεφανώσει ως κουμπάρα και μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν η σχέση των δύο κυριών, να επισημάνουμε ότι παραμένει καλή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ανθή Βούλγαρη γνωρίστηκαν πριν από λίγα χρόνια στην πρωινή εκπομπή “Φτιάξε Καφέ να στα πω”  και από συνεργάτιδες έγιναν φίλες, ενώ αργότερα προέκυψε η πρόταση για την κουμπαριά. Να σημειώσουμε εδώ πως η Ανθή Βούλγαρη, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στο Open, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αύριο στο Mega με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”. Ωστόσο δεν θα μπορέσει να είναι εκεί live, εξαιτίας του γάμου της το προηγούμενο βράδυ. Από την Τρίτη θα μας καλημερίζει και επίσημα μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, παντρεμένη και ευτυχισμένη!

Read More

And More