COCO-MAT Hotel Nafsika: Μια βόλτα στην Κηφισιά για να “ξεκουράσουμε” την αισθητική μας

Αν είσαι λάτρης της καθαρής αισθητικής και της ουσιαστικής ποιότητας, τότε σίγουρα είσαι λάτρης και των COCO-MAT. Ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν, lifestyle που βασίζεται στην κυριολεξία του ευ ζην και ύπνος αξέχαστα ξεκούραστος. Σήμερα κάνουμε μια βόλτα στην Κηφισιά, στο COCO-MAT Hotel Nafsika για να καθαρίσουμε την αμφιβληστροειδή μας και να καλομάθουμε τον εαυτό μας. Γιατί του αξίζει!

Η φιλοσοφία των ξενοδοχείων COCO-MAT εμπνέεται από τη φύση, την ιστορία της πόλης και τις αρχές της αυθεντικής, ελληνικής φιλοξενίας. Τα φυσικά υλικά των προϊόντων COCO-MAT, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες και οι γευστικές εμπειρίες στα ξενοδοχεία ήρθαν για να προσθέσουν μοναδικές επιλογές διαμονής κάτω από τον λαμπερό αττικό ήλιο! Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς…

Το COCO-MAT Hotel Nafsika βρίσκεται στο αριστοκρατικό προάστιο της Κηφισιάς και ξεχωρίζει για την επιβλητική αρχιτεκτονική του που περιστοιχίζεται από τη φύση της Αττικής. Δημοφιλής προορισμός για αγορές και με εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών για φαγητό και διασκέδαση, η Κηφισιά προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών με την αναζωογονητική της ατμόσφαιρα. Απολαύστε μια βόλτα στα πάρκα, τα μουσεία και τις γειτονιές της και αποδράστε από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης σε ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας. 

Το ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Nafsika είναι ένα city boutique hotel που διαθέτει 32 δωμάτια, 2 μεζονέτες και 1 σουίτα. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ (χωρίς καμία, μα καμία αμφιβολία) συστήματα ύπνου της Cocoat εξασφαλίζοντας εξαιρετικό ύπνο. Μια αξέχαστη εμπειρία που θα αναπολείς ξανά και ξανά.

Να μην ξεχάσω να σου υπογραμμίσω ότι στο ξενοδοχείο λειτουργεί εξαιρετικό εστιατόριο με menu βασισμένο στις αρχές της μεσογειακής διατροφής. Πρέπει να δοκιμάσεις, πρέπει να απολαύσεις και θα με θυμηθείς.

Θα με ευγνωμονείς… για την ησυχία του φυσικού μινιμαλισμού, για την ατόφια ποιότητα, για την ουσία του πράγματος χωρίς περιττά τερτίπια. Είναι αυτό που χρειάζεται η σύγχρονη ταλαίπωρη καθημερινότητά μας για να ξορκίσουμε τις τοξίνες μας!

Info
Πέλλης 6, Κηφισιά, 145 61                                                                     
Τηλ:  210 8018027 / 210 8018061
e-mail: info@nafsika.gr   
www.nafsika.gr