Είναι στην εποχή τους και ο συνδυασμός τους με μπέικον εκρηκτικός!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια λαχανάκια Βρυξελλών
- 2 κρεμμύδια, κομμένα στη μέση
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
- 4 φέτες μπέικον, κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
- 150 γρ. κίτρινο τυρί (της επιλογής σου)
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ, με λίγο ελαιόλαδο προσθέτεις τα καθαρισμένα λαχανάκια και το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνοντας.
- Μεταφέρεις τα λαχανάκια σου σε ένα τηγάνι και τα σοτάρεις για δύο λεπτά.
- Απλώνεις το μείγμα από το τηγάνι σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35 λεπτά.
- Παράλληλα, στο ίδιο τηγάνι, σοτάρεις το μπέικον, φροντίζοντας να αφαιρέσεις το λιπαρό του κομμάτι.
- Προσθέτεις το μπέικον στα λαχανάκια Βρυξελλών, ανακατεύεις, ρίχνεις το δροσερό τυρί και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ