Ο Τζωρτζ Παπακώστας επιβεβαιώνει στο TLIFE τη νέα του σχέση

Ο επιχειρηματίας και σεφ Τζωρτζ Παπακώστας γνωστός από τα τηλεοπτικά του μαγειρέματα είναι ξανά ερωτευμένος με ένα κορίτσι που όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, αν και είναι εκτός χώρου θα μπορούσε εύκολα να κάνει καριέρα και στο μόντελινγκ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε κοινή παρέα και εκ τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους για τη μόδα, την καλή μουσική και τα ταξίδια είναι μερικά μόνο από όσα τους ενώνουν.

Το ΤLIFE επικοινώνησε με τον Τζωρτζ Παπακώστα ο οποίος επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση επιλέγοντας ωστόσο να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη δώσει περισσότερες πληροφορίες.

“Πράγματι έχω μια σχέση. Είμαι με μια κοπέλα που το όνομά της είναι Φωτεινή είναι η κοπέλα μου αλλά δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω” αρκέστηκε να πει.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία σχέση του Τζώρτζ Παπακώστα ήταν με την Έβελυν Καζαντζόγλου και διήρκησε έναν χρόνο. Έληξε όμως τον Αύγουστο του 2019 και εκ τότε ο γνωστός σεφ είχε επιλέξει να μείνει μόνος του.

Read More

And More