Η μάχη του των τηλεοπτικών πρωινών συνεχίζει να είναι σκληρή με τις εκπομπές και τους συντελεστές τους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας την πρωτιά! Κάθε μέρα είναι μια έκπληξη αφού η πρωτιές αλλάζουν χέρια.
Για ακόμη μια φορά, βασίλισσα στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης για την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στέφθηκε η Κατερίνα Καινούργιου! Η εκπομπή Ευτυχείτε σημείωσε 17,5% στο δυναμικό κοινό και 14,7% στο γενικό, αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους της. Πώς τα πήγαν, όμως, οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό σημείωσε 10,6% στο δυναμικό και 12,6% στο σύνολο, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου έκαναν 12,9% στο νεανικό και 11,9% στο γενικό. Η Δανάη Μπάρκα στο Mega σημείωσε 4% στο δυναμικό και 5,4% στο σύνολο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ