Ισαάκ Αλχανάτης: Ο πεθερός του Άλμπερτ Μπουρλά μιλά στο TLIFE για τον γαμπρό του: “Το ήξερα ότι θα μπορέσει να βγάλει το εμβόλιο”

Όλη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μιλά για τον Έλληνα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer τον Άλμπερτ Μπουρλά.  Ο διακεκριμένος Έλληνας  με τις ακαδημαϊκές σπουδές που την Δευτέρα γέννησε την ελπίδα, κάνοντας γνωστό σε όλο τον πλανήτη ότι το εμβόλιο της φαρμακευτικής  εταιρίας  της οποίας ηγείται, θα παρέχει προστασία και θα είναι αποτελεσματικό σε περισσότερους από εννέα στους  δέκα ανθρώπους που θα εμβολιαστούν.

Στο TLIFE μίλησε ένας άνθρωπος που τον γνωρίζει καλά κι ανήκει στην οικογένειά του. Για εκείνους ο Dr. Αλμπερτ Μπουλά είναι  ο Άκης, ο απλός νέος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη που τη λατρεύει.

Ο  Ισαάκ Αλχανάτης είναι ο πεθερός του διακεκριμένου Έλληνα και περιέγραψε στο TLIFE την υπερηφάνεια που νιώθει για τον γαμπρό του και τα όσα κατάφερε με το εμβόλιο. «Εγώ το ήξερα ότι θα μπορέσει να βγάλει το εμβόλιο,  με τον γαμπρό μου μιλάμε, του έχω τέτοια εμπιστοσύνη όταν έλεγε ότι θα το βγάλω, μεγάλα λόγια δεν λέει, μετράει πολύ τις κουβέντες του. Με εξέπληξε λιγότερο από ότι εξέπληξε τους άλλους. Τέτοια επιτυχία στο 90% είναι τρομερή. Ο Θεός να τον έχει καλά η ανθρωπότητα θα τον ευγνωμονεί. Νιώθω υπερηφάνεια ότι θα απαλλαγεί ο κόσμος από αυτό το μαρτύριο του κορονοϊού»  λέει ο  πατέρας της συζύγου του Άλμπερτ Μπουρλά.

(Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ/ΜΠΕ – Στην αριστερή φωτογραφία, τρίτος όρθιος από αριστερά. Στη δεξιά φωτογραφία, τέταρτος όρθιος από αριστερά)

Και πρόσθεσε: «Είναι 25 χρόνια με τη κόρη μου, είναι πολύ αγαπημένοι. Τον εκτίμησα παρά πολύ από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος πολύ απλός πολύ σεμνός. αν μιλήσετε μαζί του θα νομίσετε  ότι τον ξέρετε, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.  Είναι ένας επιστήμονας με απλή συμπεριφορά, σεμνός και  δοτικός σαν άνθρωπος. Εκείνος είναι σεμνός δεν μιλάει πολύ, εγώ είχα βάλει στοίχημα με τους φίλους είχα τραπεζώματα ότι θα βγάλει το εμβόλιο και θα το βγάλει καλύτερα από όλους. Το είχε και πει δημοσίως πριν από το τέλος του χρόνου θα έχουμε το εμβόλιο. Να ξέρετε ότι μετράει τις κουβέντες του δεν λέει πράγματα παραπάνω από αυτά που μπορεί. Πέρα από ικανός και οξυδερκής επιστήμονας. είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος».

Ακόμα, ο κ. Ισαάκ Αλχανάτης αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο Άλμπερτ Μπουρλά με την κόρη του. «Με την κόρη μου έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή οικογένεια, έχουν δύο παιδιά που είναι δίδυμα, αγόρι, κορίτσι. Λατρεύει τα παιδιά του. Είναι 20 χρονών τα παιδιά του. Σπουδάζουν το αγόρι μηχανικός, ενώ το κορίτσι σπουδάζει Γενετική στο Columbia. Η αναβάθμισή του σ’ αυτό το αξίωμα δεν είναι τυχαία», είπε με καμάρι ο πεθερός του. Και κατέληξε για τον Άκη, έτσι τον αποκαλεί: «Κατάφερε με τη εργατικότητα, την επιστημοσύνη να ανέβει όλα τα σκαλιά και να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο».

 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Ισαάκ Αλχανάτη στο TLIFE:

Read More

And More