Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτησή σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Τώρα που μένουμε σπίτι, μπορούμε να οργανώσουμε την ντουλάπα μας, να ξεκαθαρίσουμε τα κομμάτια που δεν φοράμε πια και να ασχοληθούμε με όσα θέλουμε να κρατήσουμε, συνδυάζοντας τα διαφορετικά και δίνοντας τους νέο αέρα.

Σίγουρα πολλές φορές όταν κοιτάς κάποια ρούχα σου, αναρωτιέσαι πως θα τα φορούσες καλύτερα, πως θα τα απογείωνες στιλιστικά και τότε πραγματικά χρειάζεσαι ένα ειδικό.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, αφού μπορείς να στείλεις ότι σε απασχολεί για το προσωπικό σου στιλ στο styling@tlife.gr και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Γεια σας έχω ένα κόκκινο παλτό και δεν θέλω να φοράω μόνο σαν εορταστικό τις γιορτές. Μπορείτε να μου πείτε μερικούς στιλάτους τρόπους;

Απάντηση

Φίλη μας το κόκκινο παλτό σου μπορείς να το χαρείς όλες τις μέρες και να μην περιμένεις τις γιορτές. Συνδύασε το με denim σύνολα και με μπεζ ρούχα που θα δείξει πολύ σοφιστικέ.

Ερώτηση 2

Έχω μία τζιν φούστα midi πώς να την φορέσω τώρα τον χειμώνα.

Απάντηση

Συνδύασε την φούστα σου με πουλόβερ και μπότες δίνοντας της ένα στιλάτο ύφος με μία κίνηση. Βάλε ψηλές μπότες και απέφυγε να φορέσεις καλσον ενώ σε πανωφόρι ρίξε ένα παλτό στους ώμους σου.

Ερώτηση 3

Με μπεζ κουστούμι μπορώ να φορέσω λεοπαρ γόβες;

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς και είvαι super συνδυασμός. Βάλε ένα ζιβάγκο μαύρο από μέσα και κράτησε μία μαύρη tote bag, θα είναι τέλειο.

Ερώτηση 4

Έχω δει παντού αυτές τις μπότες που είναι φέτος μόδα τις Chelsea boots, αν τις πάρω μπορώ να τις βάλω και με φόρεμα και καλσόν;

Απάντηση

Ναι αυτές τις μπότες φέτος θα τις βάλεις με όλα σου τα ρούχα. Δες και το σχετικό μας αφιέρωμα και πάρε πολλές ιδέες για να τις φορέσει στιλάτα.

Ερώτηση 5

Με καρό μίνι φούστα και πουλόβερ τι πανωφόρι να βάλω;

Απάντηση

Φίλη μας με το σύνολο αυτό θα ταίριαζε τέλεια ένα oversized δερμάτινο τζάκετ, οπακ καλσόν και αρβιλάκια. Δοκίμασε το θα σου αρέσει πολύ.

Ερώτηση 6

Έχω ένα λευκό πλεκτό φόρεμα σε σχετικά μάξι γραμμή να το φορέσω με flat shoes ή θα δείξει περίεργο;

Απάντηση                                                                                                     

Φίλη μας το τέλειο παπούτσι για αυτό σου το φόρεμα είναι ένα ζευγάρι chunky Chelsea boots που φέτος είναι και τεράστια τάση. Νομίζω ότι με αυτά τα παπούτσια θα είσαι απόλυτα στιλάτη.

And More