Υπάρχει μόνο ένα μποτάκι που πρέπει να αγοράσεις φέτος και είναι αυτό!

H σεζόν έχει ξεκινήσει με τις νέες τάσεις να έχουν ξεκαθαρίσει τόσο ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Εσύ ενημερώνεσαι από το Tlife και μετά αποφασίζεις τι θες και τι όχι, τι καινούργιο θα μπει στην ντουλάπα σου για φέτος, ώστε να ακολουθήσεις τις τάσεις, αλλά κυρίως να αποκτήσεις τα βασικά κομμάτια που θα σου δώσουν την τέλεια γκαρνταρόμπα για την νέα σεζόν, πάντα με βάση το προσωπικό σου στιλ.

Σήμερα θα σε βοηθήσω με το παπούτσι που θα κάνεις τη διαφορά, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, αλλά κυρίως θα είσαι και πολύ στιλάτη. Είναι αυτή η εποχή που λες θα αφιερώσω ένα ποσό για να αποκτήσω το παπούτσι, το μποτάκια, τις μπότες που θα φορέσω περισσότερο ώστε να κάνω την αγορά της σεζόν, και αναρωτιέσαι ποιο να είναι αυτό; Σου έχω την απάντηση!

Είναι η chunky chelsea boot!

Το μποτάκι που αγκαλιάζει τη γάμπα και λάνσαρε πρώτος ο πρώτος Bottega Veneta για την χειμερινή του συλλογή και γρήγορα έγινε μεγάλη τάση και ήδη οι πιο διάσημες influencers τα φοράνε πάρα πολύ! Τώρα βέβαια θα το βρεις σε πάρα πολλές εκδοχές και πολλές διαφορετικές τιμές, ώστε να το αποκτήσεις και εσύ εύκολα χωρίς να δώσεις μία περιουσία. Δες μερικά από τα καλύτερα post που βρήκα στο instagram με τέλεια look που είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσεις την σεζόν σου!

Δες όλα τα σύνολα και πάρε έμπνευση για τις επόμενες αγορές σου.

@carodaur

Mε λευκό τζιν και ένα camel πανωφόρι θα τις συνδυάσεις όταν ο καιρός είναι λίγο πιο κρύος και θα έχεις ίσως το πιο στιλάτο weekend σύνολο. Αν το πανωφόρι δεν ήταν γούνινο έχεις ένα σύνολο που φοράς άνετα και τώρα.

@weworewhat

Mε μαύρο φόρεμα και αυτά τα μποτάκια θα έχεις ένα fall σύνολο που θα σου δώσει σίγουρα πολλά… like! Tα ρομαντικά φορέματα συνδυάζονται ανατρεπτικά με αυτά τα chunkyh booties και μας αρέσει πολύ.

@darjabarranik

Mε το αγαπημένο σου black skinny jean και ένα σακάκι συνδυάζοντας αυτά τα μποτάκια έχει ένα fresh office σύνολο που θα σε ανανεώσει. Μήπως το δοκιμάσεις next week.

@giorgiatordini

Εκτός από μαύρο χρώμα θα το βρεις και σε καφέ. Tέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα total jean σύνολο και να απογειώσεις τα denim κομμάτια. Όχι ότι το μαύρο δεν ταιριάζει τέλεια.

@_jeanettemadsen_

To μαύρο πλεκτό σου φόρεμα ή το mini φόρεμά σου γενικότερα θα το φορέσεις με αυτά τα μποτάκια και θα έχεις ένα πολύ στιλάτο σύνολο με street style αναφορές. Γενικά αυτά τα μποτάκια με φορέματα επειδή αγκαλιάζουν την γάμπα θέλουν λίγο… προσοχή!

@leoniehanne

Ένα loose jean με ένα oversized σακάκι είναι η βάση ενός φθινοπωρινού συνόλου, με t-shirt σε λευκό χρώμα και τα μποτάκια αυτά γίνονται ένα super stylish σύνολο που αν προσθέσεις και μία ιδιαίτερη τσάντα θα έχεις κάνει το… σωστό!

@mvd

H ποδηλατική βερμούδα θα συνδυαστεί σε ένα super city σύνολο με αυτά τα μποτάκια και ένα ωραίο jacket σε μακριά γραμμή μέχρι τους μηρούς! Τέλεια πρόταση για εμφανίσεις τώρα το φθινόπωρο που θα δώσουν ένα ενδιαφέρον twist στο σύνολό σου.

@smythsisters

Και μία πρόταση με την αγαπημένη μας καμπαρντίνα: παντελόνι σε μαύρο χρώμα με πλεκτό top και τα super μποτάκια της σεζόν. Σύνολο που φοράς άνετα και αυτό το ΣΚ!

@tineandreaa

Ένα χειμερινό σύνολο που θα βάλεις με το παλτό σου, το τζιν σου και τα μποτάκια της σεζόν, ενώ τη διαφορά κάνει το layering με πουκάμισο και ζιβάγκο!

 

 

 

Read More

And More