Live News: Ο Παντελής Θαλασσινός αμφισβητεί το εμβόλιο και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, πως ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης Παντελής Θαλασσινός όχι μόνο αμφισβητεί την ασφάλεια του εμβολίου για τον κορονοϊό, αλλά και τους ίδιους τους εμβολιασμούς μπροστά στις κάμερες. Όπως γράφει με νόημα, η σύριγγα που τρύπησε το μπράτσο του πρωθυπουργού, μπορεί να μην είχε το εμβόλιο της Pfizer…

Όπως φαίνεται ο Παντελής Θαλασσινός είδε ξανά και ξάνα αυτές τις εικόνες και έγραψε στα social media 34 λέξεις, που τις τελευταίες ώρες πυροδοτούν συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις… «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

Στο… τελικό ερώτημα του καλλιτέχνη έσπευσε να απαντήσει η αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας νοσηλευτικού προσωπικού. Η Ελένη Πέτρακα πήρε τα πράγματα από την αρχή για να εξηγήσει σε όλους εκείνους που βλέπουν τα πράγματα από την οπτική γωνία του Παντελή Θαλασσινού.

 

Read More

And More