Το γάλα καρύδας θα το βρεις σε μεγάλα σουπερ μάρκτε. Ετοίμασε κάτω από τις οδηγίες του Στέλιου Παρλιάρου μια βελούδινη κρέμα με άρωμα και γεύση καρύδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 ml γάλα καρύδας
 - 100 γρ. ζάχαρη
 - 4 αυγά μεσαίου μεγέθους
 - 30 γρ. κορν φλάουρ
 - 1 κουτ. σούπας ροδόνερο
 - σκόνη κανέλας για πασπάλισμα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 300 γρ. από το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε με μια κουτάλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
 - Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά, το κορν φλάουρ και την υπόλοιπη κρέμα καρύδας, έως ότου έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
 - Προτού βράσει το γάλα ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μείγμα των αυγών.
 - Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα, χωρίς όμως να βράσει.
 - Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά, ρίχνουμε το ροδόνερο και ανακατεύουμε απαλά.
 - Σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε προαιρετικά με κανέλα. (Πηγή: Γλυκιές Ιστορίες)
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ