Λαχταριστό βούτυρο για το πρωινό ψωμί με άρωμα φράουλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/4 φλ. μέλι
- 1/4 κ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 φλ. ψιλοκομμένες φράουλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το βούτυρο με το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι στο μπλέντερ για περίππυ μισό λεπτό.
- Όταν το μείγμα γίνει αφράτο, πρόσθεσε τις φράουλες και συνέχισε να χτυπάς τα υλικά, μέχρι να διαλυθούν τελείως οι φράουλες.
- Συνέχισε να ανακατεύεις τα υλικά, φροντίζοντας να κατεβάζεις το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ, καθώς προχωράς.
- Όταν το βούτυτο είναι λείο, άφησέ το για δύο ώρες στο ψυγείο να δέσει και έπειτα σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ