Δέσποινα Βανδή: Η 17χρονη κόρη της, Μελίνα ποζάρει στον φακό με φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Δέσποινα Βανδή πέρα από μια άψογη επαγγελματίας είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη Μελίνα και τον Γιώργο. Οι δυο τους είναι υπερήφανοι γονείς και χαίρονται να βλέπουν τη Μελίνα και τον Γιώργο να μεγαλώνουν και να κατακτούν τα όνειρά τους. 

Μαμά και κόρη είναι ιδιαίτερα δεμένες και πολύ συχνά, μάλιστα, η Μελίνα συνοδεύει τη μητέρα της στις εξόδους της. Αυτή τη φορά, βέβαια, είδαμε τη Μελίνα να αναλαμβάνει χρέη μοντέλου και να ποζάρει στο φακό, φορώντας φόρεμα από τη συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου είναι κολλητές φίλες, συνεπώς η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μοντέλο.

Όπως θα δεις, η 17χρονη Μελίνα είναι μια κούκλα και μοιάζει αρκετά στην τραγουδίστρια. Σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, η Δέσποινα Βανδή είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της έχει εξαιρετική φωνή και πιθανότητα οι σπουδές της να σχετίζονται με τη μουσική. Ειδικότερα, είχε αναφέρει: 

“Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της. Σήμερα που μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More