Ομελέτα φούρνου με φρέσκα λαχανικά εποχής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 2 καλαμπόκια
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 8 μεγάλα αυγά
- 1/4 φλ. γάλα
- 1 κ. σούπας βασιλικός
- 1 κ. σούπας μαϊντανός
- 1 κ. σούπας δυόσμος
- 120 gr κατσικίσιο τυρί
- 1 φλ. ντοματίνια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο, πρόσθεσε το καλαμπόκι με μισό κουταλάκια αλάτι και πιπέρι και σοτάρισέ το για δύο λεπτά.
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το υπόλοιπο αλάτι και πρόσθεσε τα μυρωδικά.
- Ρίξε το μείγμα στο τηγάνι και άπλωσέ το να πάει παντού.
- Πρόσθεσε και το τυρί τριμμένο με το χέρι.
- Τέλος, ρίξε από πάνω τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και ψήσε για δύο με τέσσερα λεπτά, μέχρι τα αυγά να αρχίσουν να σταθεροποιούνται.
- Μετάφερε την ομελέτα στο φούνρο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά.
- Άφησέ τη να σταθεί για πέντε λεπτά, κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ