Pesto pizza

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Δροσερή πίτσα με σάλτσα πέστο και βάση από ινδική πίτα naan

Συστατικά

  • 1 φιλέτο στήθοες κοτόπουλο
  • αλάτι
  • 1/2 φλ. σάλτσα pesto
  • 4 πίτες naan
  • 1/2 φλ. καλαμπόκι
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
  • 2 φλ. μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε την γκριλιέρη σε δυνατή φωτιά να κάψει.
  • Κόψε το κοτόπουλο σεσχήμα πεταλούδα, αλάτισέ το καλά και άπλωσε τη μισή pesto σε όλο το φιλέτο.
  • Βάλε το κοτόπουλο να ψηθεί στην γκριλιέρα σκεπασμένο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ψηθεί εντελώς.
  • Μετάφερε το κοτόπουλο σε μια επιφάνεια κοπής και άφησέ το να σταθεί.
  • Μοίρασε την υπόλοιπη σάλτσα pesto στις τέσσερις πίτες naan και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα καιτο καλαμπόκι.
  • Κόψε το κοτόπουλο σε κύβους και ρίξε και αυτό πάνω στις πίτσες.
  • Βάλε τις πίτσες να ψηθούν στην γκριλιέρα σκεπασμένες για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν οι πίτες.
  • Άφησε να κρυώσουν για τρία λεπτά, κόψε και σέρβιρε.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164