Είναι πολύ νόστιμη και πικάντικη. Ό, τι πρέπει για να βγει απόγευμα μαζί με μπυρίτσα ή ουζάκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 αυγά
- 2 μεγάλες γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
- 1 λουκάνικο τσορίθο
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 4 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα αυγά να βράσουν καλά και άφησέ τα να κρυώσουν
- Σε ένα τηγάνι βάλε νεράκι να βράσει για 10 λεπτά και πρόσθεσε τις ροδέλες της γλυκοπατάτας. Σβήσε τη φωτιά και άφησε τις πατάτες μέσα να μαλακώσουν
- Ζέστα ένα αντικολλητικό τηγάνι και πέρασε ελαφρά το τσορίθο μαζί με τις γλυκοπατάτες για μερικά λεπτά
- Αφαίρεσε πρώτα τις πατάτες και κράτα το λουκάνικο να βγάλει το κόκκινο λάδι του
- Βάλε και το λουκάνικο στο πιάτο και κράτησε το λάδι στο τηγάνι
- Πρόσθεσε εκεί το σκόρδο να αρωματιστεί, και συμπλήρωσε το χυμό λεμονιού
- Μοίρασε σε πιάτα στρώνοντας το μαρούλι, τις γλυκοπατάτες, τα λουκάνικα και τα αυγά κομμένα στα 4
- Συμπλήρωσε τα ντοματίνια, και περίχυσε με το dressing λεμονιού που ετοίμασες στο τηγάνι!
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ