Βραστή σαλάτα σε ιταλική μαρινάδα

4 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Διάφορα λαχανικά από την κατσαρόλα γίνονται μια σαλάτα χορταστική, θρεπτική και ελαφριά.

Θερμίδες 90

Συστατικά

  • 200 γρ. φρέσκα φασολάκια κομμένα στη μέση
  • 2 φλιτζάνια φουντίτσες κουνουπίδι
  • 1 φλιτζάνι ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
  • 1 φλιτζάνι ρεβίθια μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδι
  • 1 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πρόσθεσε τα φασόλια και το κουνουπίδι σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Βράσε να γίνουν μαλακά, αλλά και τραγανά
  • Στράγγιξε και πέρασε κάτω από κρύο νερό πριν γυρίζεις τα λαχανικά στο μπολ
  • Συμπλήρωσε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακάτεψε καλά και σκέπασε το μπολ
  • Άφησε στο ψυγείο τρεις ώρες να κρυώσει και σέρβιρε

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164