H beauty editor έλαβε το πιο… περίεργο beauty box και θα το δεις εδώ!

Την ώρα που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές είναι 18.00 το απόγευμα, έξω έχει περίπου 40 βαθμούς κελσίου και ανυπομονώ να βραδιάσει για να βγω για περπάτημα. Πριν λίγες μέρες δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να βγω έξω σε αυτή τη ζέστη, ειδικά από την στιγμή που το netflix έβαλε νέα επεισόδια από την αγαπημένη μου σειρά. Τι άλλαξε μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες; Θα δεις παρακάτω!

Είμαι beauty editor που σημαίνει ότι από τα χέρια μου περνάνε καθημερινά δεκάδες προϊόντα και το unboxing έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου. Ποτέ, όμως, κανένα κουτί δεν με ξεσήκωσε (κυριολεκτικά!) τόσο. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μου αυτό το κουτί με το εξής μήνυμα: “Κινήσου! Σε βλέπω!”. Ήταν ένα κουτί με μήνυμα από τον Στέφανο Τσιτσιπά και μετά από δέκα ώρες σε μια καρέκλα γραφείου ένιωσα όντως σαν να… με βλέπει! Και τότε ήταν που αποφάσισα να βάλω στη ρουτίνα μου το περπάτημα! Δεν είμαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και μετά την καραντίνα δεν πήρα ποτέ ξανά την απόφαση να γραφτώ γυμναστήριο. Αλλά με το σώμα μου να πονάει και τις τύψεις να με τρώνε καθημερινά, ένιωσα πως αυτό το μήνυμα ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή!

 

Επίσης, πλέον είχα και κάθε “κίνητρο” για να το κάνω! Τα νέα αποσμητικά Rexona στηρίζονται στην τεχνολογία Motion Sense με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται σε κάθε σου κίνηση και να σε προστατεύουν ακόμη περισσότερο. 

Ένα… unboxing μετά, είχα ήδη φορέσει το αποσμητικό Rexona μου και βγήκα για περπάτημα. Έκτοτε, είναι κάτι που κάνω καθημερινά για μια ώρα!

Κινήσου! (Κι εγώ) σε βλέπω!

Photo: Αλέξανδρος Μακρής 

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο Cocomat Hotel Nafsika

Read More

And More