Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα σχόλια για την Ελεονώρα Μελέτη που θα είναι η νέα τηλεοπτική της αντίπαλος

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουλίου το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να στήνουν μια παιδική χαρά στον εξωτερικό χώρο του στούντιου όπου διασκέδασαν σαν παιδιά (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE)

Η κάμερα της εκπομπής “Σου-Κου Family” και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν εκεί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το πως βίωσε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τα σχέδιά της για την επόμενη ενώ σχολίασε και τη νέα της τηλεοπτική αντίπαλο που δε θα είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη.

“Σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό με τηλεργασία, τηλεμαθήματα, δυσκολίες, περίεργη ψυχολογία και του κόσμου και δική μας, καταφέραμε να έχουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε καλά και να είμαστε πρώτοι στη ζώνη προβολής μας. Αυτό για εμάς είναι πολύ τιμητικό γιατί όντως είναι πολλές οι σεζόν και αυτό σου δίνει μια αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας αλλά κάθε Σεπτέμβρη κόβεις το νήμα από την αρχή.

Φεύγουμε για διακοπές γνωρίζοντας ότι ξεκινάμε αρχές Σεπτέμβρη αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το πότε… Θέλω να συνεχίσω να ξυπνάω το πρωί, να πίνουμε το καφεδάκι μας με τους φίλους μας, να λέμε τα νέα μας και να μεταδίδουμε ευχάριστη διάθεση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελεονώρα Μελέτη που θα είναι απέναντί μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ανυπομονώ και για αυτή τη συμπόρευση στους τηλεοπτικούς πίνακες. Γενικά εγώ είμαι της λογικής του ότι τους σεβόμαστε όλους και δε φοβόμαστε κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με αξιοπρέπεια. Μακάρι να πηγαίνουμε όλοι καλά. Εγώ είμαι της λογικής να πηγαίνουν όλοι καλά και εγώ λίγο καλύτερα. Το ιδανικό μου. Σέβομαι όλους τους συναδέλφους. Η Ελεονώρα είναι μια πολύ άξια παρουσιάστρια. Έχουμε πιει και έναν καφέ, έχουμε πει και δυο κουβέντες και της εύχομαι κάθε επιτυχία” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More