Διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη: Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη στο Καλοκαίρι #not

Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μονοπωλεί τη lifestyle επικαιρότητα από το πρωί της Πέμπτης, που έγινε γνωστό μέσα από μία ανακοίνωση.

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», προβλήθηκε ένα βίντεο με το χρονικό του έρωτα του πρώην ζευγαριού. Στο σημείο, όπου ακούστηκε το «Ό,τι ονειρευόμουν» αλλά και στο σημείο που είδαμε τη Δέσποινα Βανδή να βουρκώνει στο «Σπίτι με το Mega», η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Συγκινητικό είναι… Συγκινητικό είναι όταν βλέπεις ένα τόσο μεγάλο έρωτα να τελειώνει, αλλά… αλλά ρε παιδάκι μου καμιά φορά, αυτό που σε περιμένει μετά, όταν είναι επιλογή και των δύο είναι αυτό που έλεγα κι χθες. Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να βάλουν μία τελεία σε κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα και τελεία στη ζωή τους. Σημαίνει μία τελεία, σε αυτό που ζήσανε, σε αυτό που μοιράστηκαν, σε αυτό που αισθάνθηκαν…» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Διάβασε εδώ επίσης:

Δέσποινα Βανδή: “Αυτά τα μπαμ τις περισσότερες φορές καταλήγουν και μπουμ” – Όλα όσα δήλωνε για τον Ντέμη πριν το διαζύγιο

«Το ότι κάνει τελειώνει, δε σημαίνει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Μπορεί γι’ αυτούς τους δύο ανθρώπους να είναι μια καινούρια, ωραία αρχή» κατέληξε λίγο αργότερα.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More