Καλοκαίρι Not: Η ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη για την εκπομπή της – “Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι”

Η Ελένη Τσολάκη το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του Open, όπου και την απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not. Η παρουσιάστρια μάλιστα χρειάστηκε να λείψει από τον τηλεοπτικό αέρα, λόγω της έκτακτης επικαιρότητας.

Από την πρώτη στιγμή και το ξέσπασμα των μεγάλων πυρκαγιών, ο σταθμός Open πέρασε σε έκτακτες αλλαγές στον προγραμματισμό, δίνοντας φυσικά προτεραιότητα στην Ενημέρωση.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα η εκπομπή, Ώρα Ελλάδος συνεχίζει τον μαραθώνιο Ενημέρωσης με το Καλοκαίρι #Noτ να βρίσκεται συχνά εκτός τηλεοπτικού αέρα. Κάτι το οποίο και συνέβη το πρωί της Πέμπτης 19 Αυγούστου. Η Ελένη Τσολάκη θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της και μέσω instagram.

“Είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι αυτό. Έχουμε τη φωτιά στην δυτική Αττική και τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, όσο θα θέλαμε και προσευχόμαστε όλοι να πάνε καλά. Λόγω αυτής της κατάστασης και επειδή προέχει η ενημέρωσή σας, το Καλοκαίρι #Not δεν θα είναι σήμερα στους δέκτες σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο στις 09:50 με την ευχή και την ελπίδα να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης”, ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

 

Read More

And More