Πρεμιέρα για το GNTM 4 – Οι επιστροφές και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Στις 21:00 ακριβώς την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος και πολυαναμενόμενος κύκλος του GNTM.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4.

Οι “βετεράνοι” του GNTM, αγαπημένα μοντέλα από προηγούμενους κύκλους, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τη διαφορά, επέστρεψαν για να εμψυχώσουν, να μιλήσουν και να μοιραστούν με τα νέα υποψήφια μοντέλα τη δική τους εμπειρία από τον διαγωνισμό, λίγο πριν συναντήσουν και αξιολογηθούν από τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

 

Οι τρεις κριτές έφτασαν με σκάφος στην Μαρίνα Φλοίσβου και τους υποδέχτηκε η καινούργια της παρέας, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Η κριτική επιτροπή του GNTM θα κάτσει στις καρέκλες της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα νέα και φιλόδοξα μοντέλα! Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον φετινό κύκλο. Έτσι θα δούμε και το ID Catwalk, ενώ θα δοθεί και το Golden Pass.

Read More

And More