Ο Παναγιώτης Γιακαλής, executive chef του The Margi σου δίνει την καλύτερη συνταγή για ένα λαχταριστό αρνάκι στο φούρνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό ξεκοκαλισμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος
 - 600 γρ πατάτες καθαρισμένες κομμένες κυδωνάτες
 - Δενδρολίβανο φρέσκο
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαρινάρουμε το αρνί με το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το δενδρολίβανο για ένα βράδυ.
 - Σε μια γάστρα βάζουμε τις πατάτες κάτω και το μαριναρισμένο αρνάκι από πάνω, συμπληρώνοντας λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι στις πατάτες.
 - Βάζουμε τη γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 4 ώρες.
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ