Η Rachael Ray είναι Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, chef, συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων και επιχειρηματίας. Παρουσιάζει ταυτόχρονα τέσσερα προγράμματα μαγειρικής, ενώ οι εκπομπές της έχουν κερδίσει τρία Emmy Awards.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 500 gr μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/4 φλ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ. σούπας μείγμα μπαχαρικών για κρέας
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κ. σούπας ξύδι
- 1 κ. σούπας Worcestershire sauce
- 2 φλ. ντοματοπολτός
- 2 κ. σούπας ντοματοπελτές
- 4 ψωμάκια για burger φρυγανισμένα με βούτυρο
- φέτες ντομάτας, πίκλες, πατατοσαλάτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι και πρόσθεσε τον κιμά, σπάζοντάς το με μια ξύλινη κουτάλα
- Ανακάτεψε τη μαύρη ζάχαρη με το μείγμα μπαχαρικών και ρίξε και αυτά στο τηγάνι.
- Όταν καβουρδιστεί ο κιμάς πρόσθεσε το κρεμμύδι και την πιπεριά, χαμήλωσε τη φωτιά και πρόσθεσε το ξύδι και τη Worcestershire sauce και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά.
- Ρίξε στο τηγάνι τον ντοματοπολτό και τον πελτέ και ανακάτεψε καλά.
- Χαμήλωσε κι άλλο τη φωτιά και σιγόβρασε τον κιμά για άλλα οκτώ λεπτά, μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά.
- Μοίρασε τον κιμά στα φρυγανισμένα ψωμάκια μαζί με ντομάτες και πίκλες και σέρβιρε με πατατοσαλάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ