Η σημερινή συνταγή είναι light, είναι απολαυστική και θα φλερτάρει έντονα με το να γίνει η νέα σου εμμονή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλες πατάτες
 - 3 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - 1 κουτ. του γλυκού ρίγανη
 - Αλάτι και πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 220 βαθμούς C.
 - Πλένεις τις πατάτες σου, αφαιρείς τη φλούδα και τις σκουπίζεις ελαφρά με χαρτί κουζίνας.
 - Κόβεις τις πατάτες σου προσεκτικά με ένα μαχαίρι σαν τηγανιτές ή χρησιμοποιείς ειδικό κόπτη.
 - Τις ρίχνεις σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις ραντίζεις με ελαιόλαδο.
 - Πασπαλίζεις με ρίγανη και ελάχιστο αλάτι.
 - Τσεκάρεις ότι έχουν απλωθεί αρκετά και μεταφέρεις το ταψί σου στο φούρνο. Ψήνεις για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς C.
 - Βγάζεις το ταψί από το φούρνο, ξεκολλάς τις πατάτες με μία σπάτουλα προσεκτικά και απολαμβάνεις.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.