Ίσως το πιο αρωματικό χειμερινό cocktail που δοκίμασες ποτέ. To μυστικό συστατικό του; Η παραδοσιακή σουμάδα, δηλαδή το ποτό αμυγδάλου αλλά και η κανέλα που του δίνει απίθανη γεύση.
Θερμίδες 200
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 του φλιτζανιού ανθόγαλα
 - 1/4 του φλιτζανιού σουμάδα (σιρόπι αμυγδάλου)
 - 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
 - 1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 - 60ml ρούμι
 - Κανέλα σε σκόνη
 - 2 ξυλάκια κανέλας
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ανθόγαλα με τη σουμάδα σε ένα κατσαρολάκι με τη μαύρη ζάχαρη και τη βανίλια και άφησε να πάρει βράση
 - Συνέχισε το ανακάτεμα ώσπου να φουσκώσει ελαφριά και να αχνίζει. Κατέβασε απότ η φωτιά
 - Αφού κρυώσει δύο τρία λεπτά, πρόσθεσε το ρούμι
 - Μοίρασε σε δύο ποτήρια και πασπάλισε με κανέλα και δύο ξυλάκια
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ