Μοσχαρίσια μπριζόλα με σος πιπεριού

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τρυφερά κομμάτια μοσχαρίσας μπριζόλας σε μια νόστιμη σαλτσούλα που δένει σφραγισμένη σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο.

Θερμίδες 217

Συστατικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε μερίδες
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Για τη σος: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 2 φλιτζάνια ρύζι μπασμάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 175oC
  • Αλατοπιπέρωσε το κρέας σου και πάναρέ τα μέσα σε αλεύρι. Τίναξε το παραπανήσιο αλεύρι
  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σόταρε το κρέας να πάρει χρώμα
  • Μετάφερε σε μεγάλο ταψάκι και ράντισε με το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πράσινη πιπεριά και τέλος την πιπεριά
  • Πρόσθεσε και το νερό και σκέπασε με αλουμινόχαρτο
  • Ψήσε στο φούρνο για 1 1/2 ώρα
  • Στο μεταξύ ετοίμασε το το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σέρβιρε το πιάτο σου ζεστό

Tip

Μην βάζεις ποτέ το έτοιμο φαγητό πίσω στο ξύλο κοπής! Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More