Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να σερβίρεις σε κάποιο τραπέζι σαν light ορεκτικό ή να απολαύσεις σαν σνακ. 
Θερμίδες: 273/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. μπουκετάκια κουνουπίδι
 - 2κ. γλυκού ελαιόλαδο
 - 2κ. γλυκού κάρυ
 - 1/4κ. γλυκού αλάτι σημείωμα
 - 2 wraps ή πίτες
 - 1/4φλ. χούμους
 - 3φλ. πράσινα λαχανικά της επιλογής σου
 - 1/4φλ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
 - 2κ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιαντρο
 - 1κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1κ. σούπας χυμό λεμονιού
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C 400 F.
 - Σε ένα ταψί στρώσε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίξε πάνω το κουνουπίδι, το ελαιόλαδο, το κάρυ και το αλάτι.
 - Ψήσε για 20 έως 25 λεπτά.
 - Εν τω μεταξύ, άπλωσε το χούμους στις πίτες και πρόσθεσε τα πράσινα λαχανικά, τα κρεμμυδάκια και το κόλιαντρο.
 - Σε ένα μικρό μπολ χτύπησε ελαφρά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
 - Ρίξε το dressing που μόλις έφτιαξες εσωτερικά της πίτας.
 - Ολοκλήρωσε τοποθετώντας το κουνουπίδι στις πίτες.
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ