Άννα Αργυρού: Η νικήτρια του The Voice μιλά για τη νίκη της και αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν οι καθηγητές της

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου ο μουσικός διαγωνισμός του ΣΚΑΪ, “The Voice“. Νικήτρια, αναδείχθηκε η 16χρονη Άννα Αργυρού η οποία σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής “Love it” και της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Είναι τιμή μου που είπα αυτά τα τραγούδια, οι καλλιτέχνιδες που τα έχουν ερμηνεύσει είναι είδωλα για εμένα. Ήταν ρίσκο αυτές οι επιλογές τραγουδιών γιατί ο κόσμος της αγαπάει πολύ και ο κόσμος μπορεί να με έκρινε πιο αυστηρά» είπε αρχικά η Άννα Αργυρού για τις επιλογές των κομματιών που έκανε στο The Voice.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα αλλά ήταν όλοι φωνάρες… Ειδικά φέτος, πιστεύω ότι ξεχώρισαν οι φωνές του Voice» είπε η Άννα Αργυρού και συνέχισε μιλώντας για την επιλογή της να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, «Είχα πει ότι θα ανέβω στη σκηνή, θα τραγουδήσω και όποιος με τραβήξει πιο πολύ εκεί θα πάω. Και με τον Μουζουράκη το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Τελικά πήγα με τον Σάκη. Και η Έλενα μου άρεσε πάρα πολύ, ο Κωνσταντίνος ήταν μπλοκαρισμένος. Τελικά επέλεξα τον Σάκη και με βοήθησε και πάρα πολυ».

Όσο για το τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και στο εξής αλλά και το πως αντέδρασαν καθηγητές και συμμπαθητές η Άννα Αργυρού αποκάλυψε: «Θα συνεχίσω κανονικά με το σχολείο, θα δουλεύω τους βαθμούς μου, να τα πάω καλά εκεί. Παράλληλα θα δουλεύω και το τραγούδι. Πιστεύω ότι μπορώ να τα κάνω παράλληλα. Οι καθηγητές μου τρελάθηκαν. Δέχτηκα μηνύματα από παντού για συγχαρητήρια. Το ίδιο και οι συμμαθητές μου. Πολύ χαρούμενοι όλοι. Δεν τους είχα πει ότι θα μπω στο The Voice».

Σε άλλο σημείο, η νεαρή νικήτρια του The Voice, Άννα Αργυρού αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε την επιθυμία τους να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό.

«Οι γονείς μου, όταν ανακοίνωσα ότι θέλω να πάω στο The Voice με υποστήριξαν αλλά είχαν και κάποιες αμφιβολίες για το πως θα το πάρω αν με απορρίψουν ή αν ακούσω μια κακή κριτική αλλά πιστεύω ότι ξέρουν και οι ίδιοι πως μπορώ να το ανεχτώ και να το αντιμετωπίσω» είπε.

Read More

And More