Μια συνταγή για όσες κάνουν αποτοξίνωση από τα ζυμαρικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 214/ μερίδα
Συστατικά
- 6 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες (σαν noodles)
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 16 τοματίνια κομμένα στη μέση
- 8κ. σούπας καλαμπόκι
- Για την πέστο:
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1φλ.φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/4φλ. κουκουνάρι
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 3κ. σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άφησε το κολοκυθάκι πάνω σε χάρτινες πετσέτες, έτσι ώστε να φύγει το υπερβολικό νερό.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων πρόσθεσε το αβοκάντο, τα φύλλα βασιλικού, το σκόρδο, το κουκουνάρι, το χυμό λεμονιού και το αλάτι.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να λιώσουν.
- Στη συνέχεια, πρόσθεσε το ελαιόλαδο σταδιακά μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε το ελαιόλαδο και σόταρε τα κολοκυθάκια για περίπου 1 έως 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Βάλε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ και πρόσθεσε την πέστο αβοκάντο.
- Πασπάλισε με πιπέρι και σέρβιρε σε 8 πιάτα μαζί με τα τοματίνια και το καλαμπόκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164