Ιερέας Κάτω Πατήσια: Η κρυφή σχέση με την ανήλικη babysitter, η ανταλλαγή βίντεο και το σοκ της παπαδιάς

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Ιερέα των Κάτω Πατησίων, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την χθεσινή απολογία του στον ανακριτή με την κατηγορία για βιασμό ανήλικης.

Όλα τα νεότερα αποκάλυψε η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την εμφάνιση μιας ακόμη 19χρονης η οποία μάλιστα υπερασπίζεται τον 37χρονο Ιερέα.

Η 19χρονη η οποία εργάστηκε στο σπίτι του ως babysitter παραδέχτηκε πως διατηρούσε κρυφή σχέση με τον Ιερέα, τον οποίο και είχε γνωρίσει όταν ήταν ακόμη ανήλικη και πως όλα έγιναν με την θέλησή της.

«Του έχω στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο»

«Εδώ και δυόμισι χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον, το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε την σχέση μας. Ότι έχει γίνει, έγινε με την θέλησή μου. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου, είτε στο δικό του. Επίσης και στο αυτοκίνητό του, αλλά και στο κτίριο που στεγάζεται το κατηχητικό.

Η σύζυγός του δεν τα γνωρίζει, σε εμένα δεν έκανε τίποτα κακό. Του έχω στείλει γυμνές φωτογραφίες και δικά μου βίντεο και αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί», ανέφερε η 19χρονη που υπερασπίζεται σήμερα τον Ιερέα.

«Έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου»

Σοκαρισμένη η μητέρα της 19χρονης η οποία είχε εμπιστευτεί την κόρη της στον 37χρονο: «Τον είχαμε πνευματικό μας, τους εξομολογούμουν τα πάντα. Τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να βρίσκεται κοντά του, της επέτρεψα να τον συνοδεύσει στις οικογενειακές του διακοπές.

Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει να μην ανησυχώ και πως θα την πρόσεχε ο ίδιος σαν την οικογένειά του. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω πως εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου», περιέγραψε η μητέρα της 19χρονης babysitter η οποία είχε δεχτεί και εκείνη από τον Ιερέα πρόταση να συνευρεθούν.

Τι υποστηρίζει ο Ιερέας

«Η αποδιδόμενη σε βάρος μου κατηγορία, μεταξύ άλλων, αφορά την ολοκλήρωση συνουσίας, με την ανήλικη. Παρότι, τουλάχιστον τρεις φορές, κατά την καταγγέλλουσα, ολοκλήρωσα τις πράξεις του βιασμού και άλλες ασελγείς πράξεις, μετά βεβαιότητας θα είχε διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας και ενώ έπρεπε όλα αυτά  να αποδεικνύονται πλήρως από την διακόρευση της ανήλικης, η ιατροδικαστική έκθεση με δικαιώνει πλήρως», υποστηρίζει ο 37χρονος Ιερέας.

Στο στούντιο της εκπομπής T-LIVE βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Γώγος, ο δικηγόρος του Ιερέα.

«Η ανάκριση συνεχίζεται και με νέες μαρτυρίες θα προκύψει από τις νέες καταθέσεις πως η όλη σχέση είναι μια σχέση ενηλίκων και ολοκληρώθηκε όταν αυτή η γυναίκα ήταν ενήλικη. Σήμερα μιλάμε για μια κοπέλα 18 ετών ενήλικη και για έναν ενήλικο άνδρα. Δεν παραβλέπω το γεγονός ότι συνάψανε σχέσεις όταν εκείνη ήταν ανήλικη, σήμερα δεν είναι παιδί.

Αντιλαμβάνομαι κοινωνικά το ότι ένας παππάς να έχει εξωσυζυγική σχέση, ακούγεται άσχημο, μια σχέση όμως η οποία είναι μεταξύ δύο ενηλίκων, δεν είναι ποινικό αδίκημα», ανέφερε ο κύριος Γώγος στο πλατό του T-Live.

Read More

And More