Gucci Cosmogonie: Μυστικισμός και μαγική σκέψη σε μία εντυπωσιακή collection

Οι συλλογές που δημιουργεί ο Αlessandro Michele είναι ποικιλόμορφες οπτικά όσο και εμποτισμένες από νοήματα μερικές φορές αδιαπέραστα στην εύκολη αποκρυπτογράφηση. Η γοητεία του για πολυεπίπεδες αναφορές και η αγάπη του για την ιστορία τον κάνουν να ξεχωρίζει με την σχεδιαστική του ματιά!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Την συλλογή που είδαμε χθες για την cruise σειρά του οίκου, την ονόμασε: Cosmogonie και αποτελεί αναφορά στην μαγική σκέψη!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Το Castel del Monte, όπου έγινε το show σίγουρα ανατρέπει όλα τα προηγούμενα location αλλά ήταν άψογο για την παρουσίαση της συγκεκριμένης collection.

Getty images

Ένα μεγαλοπρεπές φρούριο σε σχήμα οκταγωνικού πυργίσκου  στη μέση της επίπεδης υπαίθρου της Απουλίας, χτίστηκε γύρω στον δέκατο τρίτο αιώνα από τον αυτοκράτορα Φρειδερίκο Β’, έναν άτακτο μονάρχη —ποιητή, πολύγλωσσο, μαθηματικό και μάγο.

Φωτογραφίες Splash

 

 

 

 

Στο runway είδαμε τα πάντα από  go-go κορίτσια μέχρι σεμνές αστές και τα look αποτελούσαν όπως πάντα μοναδικά σύνολα με ψηλά μποτάκια στιλέτο με κορδόνια ρομαντικά κομμάτια, βελούδο, λάμψεις, αλλά και ιδιαίτερες υφές.

 Μία συλλογή που φέρνει τα άστρα στην καθημερινότητα μας παροτρύνει να έχουμε μαγική σκέψη!

Read More

And More