CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η άνοιξη άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και οι πιο stylish stars της εβδομάδας ντύθηκαν ανάλογα…

Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της στο Μόναχο φόρεσε Emilio Pucci, η Jessica Biel για την εμφάνισή της στο Tiffany & Co.Blue Book Celebration στη Νέα Υόρκη επέλεξε Oscar De La Renta, ενώ η Taylor Swift στο Academy Of Country Music Awards στο Las Vegas φόρεσε J. Mendel.

Ποιά πιστεύεις όμως πως είναι η καλοντυμένη της εβδομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Μiranda Kerr σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φόρεσε μαύρο skinny παντελόνι και γόβες και τα συνδύασε με μια μαρινιέρα και ένα jacket με κρόσσια.

/
Η Julia Restoin Roitfeld στο Farfetch Cocktail Event στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με denim φούστα και πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με μια καμπαρντίνα, μαύρες γόβες και Chanel τσάντα.

/
Η Sarah Jessica Parker στα DVF Awards φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014 της Diane von Furstenberg.

/
Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας The Other Woman στο Μόναχο, φόρεσε ένα Emilio Pucci φόρεμα και το ταίριαξε με Manolo Blahnik γόβες και κοσμήματα Ana Khouri.

/
Η Lupita Nyong’o στο Fresh Faces party του περιοδικού Marie Claire εμφανίστηκε με ένα Giambattista Valli Couture φόρεμα, Christian Louboutin γόβες και Graziela Gems κοσμήματα.

/
Η Nicole Kidman για την εμφάνισή της στο The Queen Latifah Show επέλεξε ένα Peter Pilotto φόρεμα και το ταίριαξε με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Julianne Moore σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα nude Chloe φόρεμα και Tabitha Simmons γόβες με animal print.

/
H Diane Kruger στην προβολή της ταινίας Fargo στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια Zuhair Murad ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή autumn/winter 2014.

/
H Katie Holmes στο Tiffany & Co.Blue Book Celebration στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα Balenciaga φόρεμα και το συνδύασε με Manolo Blahnik γόβες και Tiffany & Co.κοσμήματα.

/
Στο ίδιο event η Κate Bosworth συνδύασε την Katie Ermilio τουαλέτα της με Tiffany & Co. κοσμήματα.

/
Ενώ η Jessica Biel εμφανίστηκε με Oscar de la Renta φόρεμα και τσάντα, Christian Louboutin γόβες και Tiffany & Co. κοσμήματα.


Η Taylor Swift στο Academy Of Country Music Awards στο Las Vegas φόρεσε cropped top και φούστα J. Mendel και ολοκλήρωσε το look της με Casadei γόβες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164