Παναγιώτης Κονέ – Εύη Λέκκα: Βάπτισαν την κόρη τους στο Λαγονήσι

Ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, βάπτισαν την κορούλα τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το Σάββατο 21 Μαΐου, ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα πραγματοποίησαν την βάπτιση της μικρής τους, η οποία πήρε το όνομα Ανδριάνα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και η επιχειρηματίας σύζυγός του, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το θρησκευτικό μυστήριο σε γραφικό εκκλησάκι στο Λαγονήσι, όπου και υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους, μαζί με ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους.

Η Εύη Λέκκα έλαμψε στην βάπτιση της κορούλας της επιλέγοντας εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα. Ωστόσο, όπως συνέβη και με τον γάμο τους, έτσι και τώρα, το ευτυχισμένο ζεύγος δεν θέλησε να μοιραστεί σχετικές φωτογραφίες. Να θυμίσουμε εξάλλου πως κατά την διάρκεια των τεσσάρων ετών της κοινής τους ζωής, οι φωτογραφίες του ζευγαριού είναι ελάχιστες στα social media.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, η μεταξύ τους χημεία ήταν εμφανής. Ένα από τα στοιχεία που τους συνδέουν είναι η κοινή αγάπη για την γυμναστική και τον αθλητισμό.

Απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, ακόμη και στα μικρά καθημερινά πράγματα. Η γέννηση της κόρης τους πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία.

Αμέσως μετά την βάπτιση της μικρής Ανδριάνας, η οικογένεια Κονέ πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, στο νησί όπου πριν μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει το φλερτ ανάμεσα στον Παναγιώτη Κονέ και την Εύη Λέκκα, οι οποίοι σήμερα βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας δίπλα στην κορούλα τους.

Read More

And More