BEST DRESSED: Oι πιο stylish stars της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια εβδομάδα με αρκετά μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Katie Holmes με το total look Marc Cain μέχρι την Jessica Chastain με Saint Laurent και την Alexa Chung με τα κομμάτια από την καινούρια της συνεργασία με την AG, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο Aloft press conference στη Μαδρίτη, η Jennifer Connelly εμφανίστηκε με ένα look Louis Vuitton.


ΣτοYSL Loves Your Lips party στο Λονδίνο, η Cara Delevingne εμφανίστηκε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα, blazer και μαύρα platform sandals του οίκου.


Στο IWC Gala dinner στη Γενεύη, η Adriana Lima εμφανίστηκε με ένα maxi μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από δέρμα και δαντέλα.


Στην προβολή της ταινίας Song One στη Νέα Υόρκη, η Anne Hathaway φόρεσε ένα tuxedo σε off-white απόχρωση και ολοκλήρωσε το look της με γόβες σε αντίστοιχη απόχρωση.


Στο party για το λανσάρισμα της σειράς Alexa Chung for AG στη Νέα Υόρκη, η Alexa Chung φόρεσε ένα λευκό τζιν παντελόνι από τη συλλογή και το συνδύασε με εκρού, μεταξωτό πουκάμισο και pointy toe flats.


Στο Marc Cain Show στο Fashion Week του Βερολίνου 2015 η Katie Holmes φόρεσε total look Marc Cain.


Στο Gala για το λανσάρισμα της καμπάνιοας Ocean στη Νέα Υόρκη, η Lily Donaldson φόρεσε μαύρο cropped pants και πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με γόβες με leopard print.


Στη συνέντευξη τύπου για την ταινία A Most Violent Year στο Λονδίνο, η Jessica Chastain φόρεσε ένα Saint Laurent by Hedi Slimane outfit.


Στην πρεμιέρα της ταινίας Mortdecai στο Λονδίνο, η Amber Heard φόρεσε μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με αντίστοιχο σακάκι.


Στο Prada Men’s show στο Μιλάνο, η Poppy Delevingne εμφανίστηκε με ένα καφέ suede παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο, μπλε καμπαρντίνα και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες με straps.


Στο PAMM Art of the Party στο Μiami, η Karolina Kurkova φόρεσε ένα Roland Mouret φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2015.


Σε έξοδο για τα γενέθλιά της, στο Λονδίνο, η Kate Moss φόρεσε ένα oversized γούνινο παλτό με cropped δερμάτινο παντελόνι και platform sandals.

Read More

And More