Το σπαγγέτι είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα σου πιάτα και το καλοκαίρι συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο. Είναι χορταστικό, θρεπτικό και ελαφρύ ταυτόχρονα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. spaghetti
 - 500 γρ. τόνο
 - 1 φλ. ελαιόλαδο
 - 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
 - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
 - 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
 - 2 ντομάτες ώριμες κομμένες
 - 1 κ.γ. ζάχαρη
 - λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάζεις τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα να βράσουν και ρίχνεις αρκετό αλάτι
 - Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνεις το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά
 - Προσθέτεις την ντομάτα, τη ζάχαρη και το αλάτι και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη
 - Ρίχνεις στο τηγάνι 4 κ.σ. νερό από τα μακαρόνια και μόλις μαλακώσει η ντομάτα προσθέτεις τον τόνο θρυμματισμένο
 - Ανακατεύεις με την ξύλινη κουτάλα και τα αφήνεις να βράσουν για 2 λεπτά ακόμη
 - Σερβίρεις τα μακαρόνια και ρίχνεις από πάνω τη σάλτσα τόνου και τον μαϊντανό
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.