Βίκυ Καγιά: Έτσι σχολίασε το γεγονός ότι η Μαρίνα Πατούλη «δεν τη βλέπει» – Το on air τηλεφώνημα της Καινούργιου

Το GNTM ξεκίνησε να προβάλλεται την περασμένη Δευτέρα 19/9 και καθημερινά προκαλούνται όλο και περισσότερες αντιδράσεις. Μερικά από τα πιο καυστικά σχόλια για το reality μόδας έκανε η Μαρίνα Πατούλη, με την Βίκυ Καγιά να απαντάει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Φαίη Φώτου.

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο» είχε αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε στην κάμερα του Alpha: «Η κα Πατούλη; Που ήταν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου; Είναι ασφαλώς η γνώμη της και είναι δεκτή, από την άλλη το ότι δημιουργούνται τόσα συναισθήματα για αυτή την εκπομπή – αρνητικά, θετικά, κόντρες – εγώ μόνο καλά τα βρίσκω. Καλοσύνη της, εγώ δεν συμφωνώ μαζί της εννοείται. Αγαπάμε πολύ το GNTM και θεωρώ ότι κάνει πολύ καλά στα παιδιά που έρχονται να κάνουν καριέρα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει».

 

Μάλιστα, στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πάρει on air την Βίκυ Καγιά τηλέφωνο, με την κριτή του GNTM να απαντάει με χαρά στην παρουσιάστρια. Η Κατερίνα της είπε πόσο ακομπλεξάριστη είναι η Βίκυ στις δηλώσεις της, με την fashion expert να την ευχαριστεί. 

 

Read More

And More