Κιμ Καρντάσιαν: «Ανακουφισμένη» για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ – Τι λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της

Το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West βγήκε και επίσημα. Οι όροι του χωρισμού τους οριστικοποιήθηκαν την Τρίτη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Μάλιστα, μια πηγή στο People αναφέρει πως η Kim Kardashian αισθάνεται «πολύ ανακουφισμένη» που η ίδια και ο πρώην σύζυγός της συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου τους.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η 42χρονη σταρ «δεν ήθελε το διαζύγιο να πάει σε δίκη».

 

«Η Kim και ο Kanye είχαν αρχικά αρκετές διαφωνίες στις οποίες τώρα μπόρεσαν να τα βρουν. Ο Kanye West κατέληξε να συμφωνήσει στα περισσότερα από τα πράγματα στα οποία ήταν αντίθετος στο παρελθόν» συμπληρώνει η πηγή.

Σύμφωνα με το People, η διάσημη τηλεπερσόνα είναι αισιόδοξη ότι εκείνη και ο 45χρονος ράπερ θα μπορέσουν να έχουν μια ειρηνική συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους.

«Παρόλο που η Kim και ο Kanye μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών, η Kim είναι εκείνη που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας τους. Συμφώνησαν επίσης ότι ο Kanye θα πρέπει να μιλάει στην Kim ιδιαιτέρως για τυχόν παράπονα και να μην τα δημοσιοποιεί. Θέλει να προστατεύσει τα παιδιά. Η Kim ελπίζει ότι η συν-γονική σχέση θα είναι λίγο πιο εύκολη από εδώ και πέρα» καταλήγει η πηγή για το διαζύγιο Kardashian-West.

Read More

And More