Τι να φορέσω στο γάμο του αδερφού μου; Είναι τα μαύρα πέδιλα στη μόδα; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου…

Oι ερωτήσεις styling είναι βασικές μέσα στην καθημερινότητά μας αν σκεφτείς πόσες φορές έχεις ζητήσει τη γνώμη κάποιου δικού σου ανθρώπου για το αν “σου πάει” αυτό που φοράς, αν σε κολακεύει ή τι αξεσουάρ τελικά να επιλέξεις…

Ερωτήσεις βγαλμένες μέσα από τη ζωή θα σου έλεγα αφού πολλές φορές τις κάνεις και στον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς να παίρνεις κάποια απάντηση! Αυτήν την επιθυμία να έχεις κάποιον να σε βγάλει από το δίλημμα της μόδας έρχεται να ικανοποιήσει το TLIFE που για ακόμη μία φορά γίνεται ο προσωπικό σου στιλίστας και απαντάει σε ό, τι μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου.

Αν θέλεις κι εσύ να στείλεις την ερώτησή σου μην διστάσεις να το κάνεις στο styling@tlife.gr και η ομάδα της μόδας Χριστίνα και Σοφία θα σου απαντήσουν το συντομότερο δυνατό.


Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας, στις 19 Αύγουστου γίνομαι κουμπάρα σε χωριό. Σκέφτομαι να φορέσω ένα maxi φόρεμα λόγω των παραπάνω κιλών μου, αλλά το πρόβλημά μου είναι τα παπούτσια. Έχω βάλει πολλές φόρες γόβες αλλά τελικά τα πόδια μου δεν τις αντέχουν… Θα ήθελα να βάλω πλατφόρμες αλλά μήπως δεν ταιριάζουν στην περίσταση;
Εσείς τι προτείνετε;
Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Δεσποινάκι,
Το σημαντικότερο είναι να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα που φοράς οπότε αν νιώθεις πως οι πλατφόρμες είναι το στιλ παπουτσιού που σε βολεύει τότε επέλεξέ το. Θυμήσου πως όταν οι γάμοι γίνονται σε κάποιο νησί ή χωριό τα φλατ αλλά και οι πλατφόρμες συχνά αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή! 😉

Πάντα Άξια
Φιλάκια

Ερώτηση:
Γεια σας. Γίνομαι νονά κι έχω επιλέξει ένα κίτρινο φόρεμα με ψηλό λαιμό και ανοιχτή πλάτη, εφαρμοστό και πάνω από το γόνατο. θα ήθελα να μου προτείνετε με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το “δέσω” και τι χρώμα παπουτσιών?
Ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σου Άσπα μου,
Νομίζω πως το φόρεμά σου μου αρέσει πολύ. Είναι θηλυκό και φρέσκο! Θα σου πρότεινα να φορέσεις nude peep toes ή χρυσά πέδιλα και να δώσεις χρώμα με ένα κομψό φούξια, πράσινο, μπλε (τιρκουάζ) ή πορτοκαλί clutch.

Πάντα Άξια
Φιλάκια


Guy Laroche

Ερώτηση:
Καλημέρα σας.
Πολύ ωραία η στήλη σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής. Σε λίγες εβδομάδες θα γίνω νονά. Έχω ένα φόρεμα μπλε με πουά άσπρο σε ίσια γραμμή midi. Θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσι να το συνδυάσω.
Περιμένω απάντησή σας. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Βαρβάρα μου! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν σου προτείνω να φορέσεις ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα είτε στην ίδια απόχρωση του μπλε που έχει το φόρεμα, λευκό αν θέλεις να δώσεις θεατρικότητα ή αν θέλεις κάτι λιτό να το συνδυάσεις με κομψά πέδιλα σε χρυσό ή ασημί.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας!!! Πολύ ωραία η στήλη σας και αρκετά ενδιαφέρουσα! Είμαι 27 χρονών με 1,70 ύψος 65 κιλά και με σκούρα καστανά μαλλιά! 30 Ιουνίου παντρεύεται ένας συνάδελφός μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Γενικά ντύνομαι πολύ απλά και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φορέσω ψηλοτάκουνα. Ψάχνοντας λοιπόν τι θα βάλω… κόλλησα με ένα maxi λινό άσπρο στράπλες φόρεμα με λίγο δαντέλα στο στήθος! Σκέφτηκα να το συνδυάσω με μεγάλα κοραλλί αξεσουάρ και φλατ σανδάλια σε έντονο χρώμα αλλά το κόλλημά μου είναι μήπως επειδή είναι άσπρο το φόρεμα με μπερδέψουν με την νύφη!!! Τι πιστεύετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλιά!!!

Απάντηση:
Αναστασία μου γεια σου! Λοιπόν το ξέρω πως όταν καταλήγεις στο τι να βάλεις είναι άσχημο το μυαλό σου να κάνει νέα σύνολα αλλά θα σου πρότεινα καλύτερα να αφήσεις την λευκή απόχρωση για τη νύφη και να επιλέξεις ένα φόρεμα όπως ακριβώς το περιγράφεις σε χρώμα μπλε και ναι, φυσικά τα σανδάλια είναι μία πολύ καλή επιλογή. Με συγχωρείς αν στο χάλασα.. 

Φιλάκια


Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Με λένε Ευαγγελία και θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω να πάω σε μία βάφτιση και έχω πάρει μία ψηλόμεση παντελόνα χρώματος μπλέ ρουά και την έχω συνδυάσει με πορτοκαλί μονόχρωμο μπλουζάκι. Θα ήθελα να μου πείτε τί χρώμα παπούτσια να βάλω (θα προτιμούσα κάτι σε πλατφόρμα) και επίσης τί χρώμα να είναι το clutch και τα αξεσουάρ που θα φορέσω. Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Ευαγγελία,
Το σύνολο σου και τα χρώματα που επέλεξες είναι απόλυτα μοδάτα μου αρέσουν πολύ! Φυσικά και μπορείς να φορέσεις πλατφόρμες και σου προτείνω αν δεν έχεις να επιλέξεις γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ ώστε να ταιριάζουν με όλα τα χρώματα που μπορεί να συνδυάσεις τη παντελόνα σου. Τώρα όσον αφορά τα αξεσουάρ θα επέλεγα χρώμα στο clutch όπως έντονο φούξια για να δημιουργήσει αντίθεση και χρυσά βραχιόλια στο χέρι.

Θα είσαι κούκλα!
Φιλιά

Ερώτηση:
Γεια σας. Παντρεύεται ο αδερφός μου 2 Ιουνίου και θα φορέσω φόρεμα Dsquared2 στενό μίνι στράπλες ριγέ (άσπρο, πράσινο, μωβ και σκούρο καφέ σαν μαύρο). Νομίζω ότι του πάει το άσπρο παπούτσι ή ένα βεραμάν. Εσείς τί λέτε? Τι παπούτσι και τι τσάντα του ταιριάζει?

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Aπάντηση
:
Γεια σου Σοφία μας! Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα κομψό ψηλό πέδιλο σε μαύρη απόχρωση που μπορείς να βρεις ακόμη και σε αλυσίδες ρούχων.

Φιλιά πολλα


Dolce&Gabbana

Ερώτηση:
Γεια σας θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Τον Ιούνιο θα πάω σε ένα γάμο και θα φορέσω ένα κατά βάση μαύρο κοντό φόρεμα που καταλήγει να έχει πολύχρωμα λουλούδια σε σχήμα μπαλούν. Το πάνω μέρος αγκαλιάζει το λαιμό είναι σε μαύρο χρώμα και το στυλ είναι το πλέον γνωστό σαν αρχαιοελληνικό. Το ερώτημά μου είναι τι να κάνω με τα μαλλιά μου που είναι καστανά και μακριά. Θα φορέσω μαύρα πέδιλα και γενικά είμαι 1.73 και 67 κιλά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Αν και δεν είμαι η ειδική όσον αφορά στα μαλλιά και τα χτενίσματα… Αν ήμουν στη θέση σου θα τα μάζευα ψηλά ώστε να αναδείξω το λαιμό και το φόρεμά μου και θα διατηρούσα γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ για να δώσω έναν πιο ανάλαφρο αέρα.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι η Μίνα και είμαι 15 χρονών. Θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω ψηλόμεσες φούστες και ψηλόμεσα σορτσάκια, αλλά να μην είναι ΠΟΛΥ κοντά…. Ευχαριστώ!!!

Απάντηση:
Γεια σου Μινάκι μας!
Λοιπόν σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά για ψηλόμεσα σορτσάκια στα καταστήματα Fullah Sugah και για φούστες στα H&M. Eτοιμάσου για βόλτες στα μαγαζιά λοιπόν… Πέσμου αν βρήκες αυτά που έψαχνες!

Φιλιά πολλά

Prada

Ερώτηση:
Καλημέρα πολυαγαπημένο TLife! Χρειάζομαι την πολύτιμη συμβουλή σου!! Με λένε Ευαγγελία και είμαι 23. Αυτό το καλοκαίρι έχω να πάω σε δύο γάμους και σκέφτομαι να αγοράσω ένα φόρεμα που μπορώ να το φορέσω και στους δύο, γιατί τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ανοίγματα. Έχω δει ένα που μου άρεσε αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε τι χρώμα να το πάρω. Σε έντονο aqua-τιρκουάζ ή σε ροζ-φούξια; Με τι παπούτσια μπορώ να το φορέσω, και τι τσάντα; (Αν παίζει ρόλο, είμαι 1,70 και 57 κιλά, καστανή). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση:
Γεια σου αγαπημένη μας φίλη!! Σου προτείνω να το πάρεις σε ροζ-φούξια που τώρα το καλοκαίρι θα σου ταιριάζει αφού θα έχεις μαυρίσει αρκετά και να παίξεις με τα χρώματα στα αξεσουάρ. Π.χ αν θέλεις να δώσεις ένα πιο μοδάτο αποτέλεσμα επέλεξε πορτοκαλί ή αν θέλεις κάτι πιο chic φόρεσέ το με καφέ, χρυσό ή nude.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα, καταρχήν συγχαρητήρια για τη στήλη σας είναι πολύ χρήσιμη και μας βοηθάει πολύ! Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα μαύρα πέδιλα είναι της μόδας φέτος το καλοκαίρι; Σκεφτόμουν να αγοράσω παπούτσια τέτοιου στυλ όμως το χρώμα με προβληματίζει. Έχω να πάω σε ένα γάμο τέλος Ιουλίου στη Μονεμβασιά και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα φορέσω κι έτσι σκεφτόμουν να επιλέξω κάτι χρωματιστό. Ωστόσο αν μπορούν να φορεθούν με τι τσάντα συνδυάζεται; Το φόρεμα που λέω να βάλω είναι κοντό σε μπεζ-ροζ τόνους. Αντί αυτών που έχω σκεφτεί τι άλλο μπορώ να αγοράσω; Είχα σκεφτεί ίσως κάποιο μακρύ φόρεμα. Είμαι 1,68 αδύνατη καστανή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Γεια σου Ιρίνα,
Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια! Φυσικά και τα μαύρα πέδιλα είναι στη μόδα φέτος και τα συγκεκριμένα που επέλεξες μου αρέσουν πολύ αφού φοριούνται και σε πιο casual στιγμές όπως σε μία βραδινής σου βόλτα. Μου αρέσει η αντίθεση που δημιουργεί το ροζ με το μαύρο και φυσικά ταιριάζουν στην περίσταση που θα βρεθείς τον Ιούλιο οπότε επένδυσε στα μαύρα πέδιλα και μην ξοδέψεις τα χρήματα σου για καινούρια φορέματα!

Να περάσεις τέλεια στο γάμο! Φιλάκια


Akris

Ερώτηση:
Γεια σας!! Είμαι η Ιωάννα και είμαι 22 ετών. Συγχαρητήρια για την καλή και επαγγελματική σας ενασχόληση με το site. Έχω κι εγώ μια ερώτηση να κάνω. Έχω πάρει ένα έντονο πράσινο παντελόνι ούτε ψηλόμεσο, ούτε χαμηλοκάβαλο. Είναι πολύ λίγο φαρδύ σαν βράκα αλλά δεν είναι βράκα! Κάτω είναι ίσιο και λίγο κάπρι και γυρίζει. Μπορώ να το βάλω και με κάτι αέρινο ή μονό με στενά τοπ; Και σε τι απόχρωση. Όλο το κοιτώ και δεν τολμώ να το βάλω μην βγω σαν κλόουν!!! Ευχαριστώ!!

Απάντηση:
Γεια σου Ιωάννα μου,
Ήσουν πολύ περιγραφική μπορώ να πω και θα σε κάνω να νιώσεις καλά λέγοντάς σου πως έχω κι εγώ ένα τέτοιο παντελόνι και το φοράω με λευκή μπλούζα τύπου φανελάκι σε πιο χαλαρή loose ίσια γραμμή και πλατφόρμες από κάτω δημιουργώντας πιο casual σύνολο. Δοκίμασέ το και θα δεις πως το αποτέλεσμα μόνο κλόουν δεν θα είναι!

Φιλιά

Read More

And More