ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μπορούσα να φορέσω σε γάμο στον οποίο γίνομαι κουμπάρα. Δεν θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα ψηλό, 10 με 12 πόντους το πολύ.
Σας επισυνάπτω το φόρεμα.

/

Απάντηση

Καλησπέρα φίλη μας. Με το φόρεμα σου μας αρέσουν πολύ τα πέδιλα που έχει η φωτογραφία-δηλαδή nude με λεπτά λουράκια- αλλιώς σαν δεύτερη επιλογή θα του πήγαιναν και ασημένια με λεπτά πάλι λουράκια.

Ερώτηση
Γεια σας. Συγχαρητήρια για την όμορφη στήλη σας. Αγόρασα ένα κόκκινο φόρεμα για τις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις. Θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς το τι χρώμα πέδιλα να επιλέξω. Νude, μαύρο ή να τολμήσω κάποιο άλλο χρώμα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Έφη

Απάντηση
Έφη με το κόκκινο φόρεμα σου για καλοκαιρινές εμφανίσεις απόφυγε τα μαύρα πέδιλα. Μπορείς να το συνδυάσεις σίγουρα με nude αλλά και με χρυσά, ασημένια, λευκά και αν θες να τολμήσεις με leopard ή snakeskin print. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Γειά σας. Είμαι 17 χρονών και έχω έναν πολύ κοντινό γάμο στις 12 Αυγούστου. Έχω ύψος 1.69, βάρος 63 κιλά και στήθος σχετικά μεγάλο. Είμαι καστανόξανθη. Στον γάμο τώρα σκεφτόμουν 2 σύνολα. Ένα σε bohemian στιλ ίσως ένα μακρύ φόρεμα με πέδιλα και κολιέ με πολλά δαχτυλίδια και βραχιόλια. Από την άλλη έχω στο μυαλό μου κάτι πιο κλασικό. Ένα φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα statement κολιέ. Ίσως να χρειαστεί να φορέσω και τα δύο. Για αυτό θέλω να μου προτείνετε ρούχα και παπούτσια και για τα δύο στιλ και να μου πείτε ποιό προτιμάτε για την τελετή του γάμου. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Λοιπον φίλη μας σε περίπτωση που επιλέξεις το μακρύ φόρεμα ας είναι μονόχρωμο και όχι με πολλά prints χωρίς πολύ βαθύ ντεκολτέ -λόγω μεγάλου στήθους – και φόρεσέ το με σανδάλια αν νιώθεις άνετα ή αλλιώς με πλατφόρμες. Σε αξεσουάρ βάλε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά gipsy σκουλαρίκια και τα μαλλιά σου χωρίς υπερβολές: χαλαρά με ελαφρύ σπάσιμο ή μία ωραία πλαινή χαλασμένη πλεξίδα.
Θα βρεις παντού τέτοια φορέματα στην Ερμού και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα αλλά και στο Τshopping.
Αν βάλεις το άλλο φόρεμα προτίμησε κάτι σε μίνι χαλαρή γραμμή. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο με έντονα χρώματα, πράσινο, κίτρινο κ.λ.π. Θα βρεις επίσης παντού και σε οικονομική τιμή και βέβαια στο Τshopping. Θα το βάλεις με πλατφόρμες και το κολιέ που έλεγες που θα του δώσει πολύ στιλ.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω αγοράσει ένα φόρεμα με παγιέτες το οποίο είναι με έξω την πλάτη και ένα πέδιλο χρυσό (σας τα επισυνάπτω και τα δύο)! Θα ήθελα να μου προτείνετε κόσμημα και χτένισμα (θα τα προτιμούσα κάτω τα μαλλιά). Ευχαριστώ! Δίνετε υπέροχες συμβουλές!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Θα μας άρεσε να αφήσεις τα μαλλιά κάτω με ένα ένα ελαφρύ σπάσιμο και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα μεγάλο χρυσό βραχιόλι. Εναλλακτικά θα μπορούσες να κάνεις ένα sexy pony tail και να φορέσεις χρυσούς κρίκους.

Ερώτηση
Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα μια μπεζ ολόσωμη φόρμα σε γυαλιστερό ύφασμα με κουμπιά στο πάνω μέρος και φαρδιές τιράντες. Με τι αξεσουάρ μπορώ να τη συνδυάσω και με τι χρώμα παπούτσια;
Μου είχαν κάνει δώρο ένα ζευγάρι πορτοκαλί πλατφόρμες, θα μπορούσα να τις συνδυάσω με τη φόρμα;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσε πολύ με μεγάλα χρωματιστά βραχιόλια και για παπούτσια, αν είναι αρκετά φαρδιά κάτω, τότε θα την βάλεις με πλατφόρμες αλλιώς θα πρέπει να την συνδυάσεις με πέδιλα. Τώρα για το χρώμα μπορείς να βάλεις σίγουρα λευκό, χρυσό, πορτοκαλί, γαλάζιο, πράσινο γενικά χρώμα για να ζωντανέψει το σύνολο.


Ερώτηση

Καλησπέρα, θέλω να μου πείτε πως να συνδυάσω την παρακάτω maxi φούστα για γάμο. Mε τι τοπ, παπούτσια και κοσμήματα. Ακόμη μήπως θα ήταν καλύτερη σε μαύρο χρώμα ή πορτοκαλί;

Απάντηση
Φίλη μας το μαύρο σίγουρα είναι πιο καλή επένδυση σε ρούχα θα την φορέσεις περισσότερο. Για τον γάμο μπορείς να την συνδυάσεις με ένα ωραίο cropped λευκό τοπ, χρυσά βραχιόλια και να ολοκληρώσεις το look σου με black wedges.

Read More

And More