Survivor All Star: «Δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και μάλωσαν στο δάσος» – Αποκάλυψη για Μαριαλένα και Βασάλο

Στα άκρα οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star ο παίκτης του ριάλιτι εξέφρασε το παράπονό του για την ψήφο που δέχτηκε από την καλή του φίλη. Μια κίνηση που δεν περίμενε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φτάνοντας στον στίβο μάχης για το νέα αγώνισμα ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» τους παίκτες του Survivor All Star για τον καυγά που δεν κατέγραψαν οι κάμερες…

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Read More

And More